Delite z nami popotovanje, na katerega ste se podali v okviru Elite Honors!

Člani z vsega sveta si na začetku slehernega meseca zastavite naslednje cilje: da se zares izkažete, močno zavihate rokave in postanete Elite Honors Qualified. Kaj je Elite Honors? Kliknite tukaj za več informacij.

Ker postati Elite Honors Qualified še zdaleč ni mačji kašelj, vas želimo videti v akciji. Delite z nami fotografije popotovanja, na katerega ste se podali v okviru Elite Honors, mi pa vas bomo nagrajevali.

V petek, 2. oktobra 2015, se začne prva od več nagradnih iger #Go Elite (#GoElite Giveaways). Kako se lahko potegujete za nagrade? Samo objavljajte fotografije sebe kot graditelja Elite Synergy posla, ki pritegnejo pozornost, nato pa jih delite z nami na Instagramu, Facebooku ali na obeh platformah in jih opremite z lojtro #GoElite! Nagrade bomo podeljevali naključno, zato ves čas preverjajte svoj uporabniški račun na Facebooku in Instagramu ter bodite na tekočem, kdaj je treba stopiti v akcijo.

KAKO SE LAHKO POTEGUJETE ZA NAŠE NAGRADE:

  • Objavite fotografijo sebe, medtem ko gradite svoj Elite posel. Primeri: fotografirajte se, ko gostite Synergy srečanje, ko nosite z znojem prisluženi pin Elite Honors, ko delite vzorček naših izdelkov s prijateljem, ko poučujete nekoga o modelu zaslužka Elite Honors ... nekaj v tem smislu! Samo dokazati morate, da si aktivno prizadevate doseči svoj Elite Honors cilj.
  • V spremnem besedilu pod fotografijo dopišite dan, ko je bila fotografija posneta. Iščemo novejše fotografije, na katerih se lotevate Elite aktivnosti!
  • Objavljene fotografije opremite z lojtrama #GoElite in #Synergyworldwide, saj jih v nasprotnem primeru ne bomo mogli najti!
  • Fotografije lahko objavljate na Facebooku in Instagramu. Če boste fotografije objavljali na obeh platformah, boste imeli dvakrat več možnosti za nagrado. Kako nas najdete:
    - na Instagramu: @synergyworldwide
    - profil na Facebooku: https://www.facebook.com/synergyworldwide

KAJ LAHKO ZADANETE:

majce, jakne, nahrbtnike, rokovnike, USB ključke, stekleničke za vodo ... na voljo bo veliko nagrad, ki vam bodo vzele dih! Zanje se lahko potegujete preprosto: pokažite nam, kako si na terenu prizadevate postati Elite Honors Qualified.

Že nas srbijo prsti ob misli na to, da bomo smeli spremljati dogodivščine, na katere se boste podali, da bi postali Elite Honors Qualified. Prve nagrade bomo morda podelili že kaj kmalu, zato naj bodo fotografije že kar nared!

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam