ProArgi-9+ je prejel nagrado za najboljši novi izdelek na sejmu CAMexpo!


Skozi vrata nedavnega sejma CAMexpo 2015 v Londonu, na katerem se zbirajo ljudje, ki se poklicno ukvarjajo z naravno medicino in ki tam predstavljajo svoje najnovejše izdelke ter se udeležujejo delavnic, ki jih vodijo strokovnjaki za zdravstveno industrijo, se je sprehodilo več kot 15.000 ljudi. Letošnjega dvodnevnega sejma se je udeležila tudi skupina naših članov, ki so predstavili Synergyjevo prodajno uspešnico, ProArgi-9+.

Vsi zdravstveni strokovnjaki, delavci, terapevti, farmacevti in trgovci na čelu zdravstvenih trgovin, ki so se udeležili sejma CAMexpo, so lahko glasovali za najboljši novi izdelek (Best New CAM Product). ProArgi-9+ je že prvi dan pometel s konkurenco, t.j. s 35 drugimi izdelki, ki so bili tudi v igri za nagrado!

»Na odličnem sejmu CAMexpo smo tokrat sodelovali prvič,« je povedala članica Lorraine Knight po prejemu nagrade. »Best New CAM Product predstavlja velik dosežek, saj je bil naš izdelek tako deležen priznanja, ki mu po našem mnenju pritiče. Res smo veseli, da smo zmagali, saj nam bo nagrada v veliko podporo v prihodnosti.«

Stojnico s ProArgi-9+ sta organizirala in na njej delala člana Lorraine Knight in Peter Tarbitten, ki so jima na pomoč priskočili tudi člana Tamara McKenzie in Mark Weston ter njuna sponzorja Paul in Kate Flint. Člani, ki so bili prisotni na stojnici, so obiskovalce poprosili, naj izdelek poskusijo, nato pa se vrnejo čez 45 do 60 minut in jim zaupajo, kako deluje. Velika večina, ki je poskusila ProArgi-9+, je bila nad njim več kot navdušena in izdelku brez vsakršnega pomisleka namenila svoj glas za najboljši novi izdelek na letošnjem sejmu. Na koncu sejma je imel Synergy v rokah že seznam novih kupcev in distributerjev.

Paul Flint je povedal:»Nagrada, ki smo jo prejeli, potrjuje, da ljudje hočejo in potrebujejo ProArgi-9+. Ljudje, ki prvič slišijo zanj, se takoj začnejo zanimati za njegove zdravstvene koristi, in opazijo rezultate že, ko ga vzamejo. Ker še zlasti britanski zdravstveni delavci poznajo sejem CAMexpo, bomo nagrado, ki smo jo prejeli za ProArgi-9+, zagotovo omenili med nadaljnjimi predstavitvami izdelka zdravstvenim delavcem in terapevtom.«

V neverjetno veselje nam je, da je, zahvaljujoč vrhunskemu sejmu CAMexpo in britanskim članom, več tisoč priznanih zdravstvenih delavcev odkrilo moč ProArgi-9+.

KLIKNITE TUKAJ za več informacij o nagradah, ki jih podeljujejo na sejmu CAMexpo.CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam