Sprememba življenjskega sloga s Synergyjem: Agnieszka Hercke


Če ste Agnieszko Hercke nazadnje videli pred nekaj leti, je danes ne bi več prepoznali, saj je videti mlajša, bolj zdrava in srečna, pobaha pa se lahko tudi z nekaj mišicami. In kar je najpomembneje: čuti, kako prihaja sedaj bolj do izraza njen pravi jaz.

Synergy WorldWide ji je pred letom dni predstavil njen poljski sponzor. Sodelovanje v več SLMsmart izzivih (SLMsmart challenge) jo je spodbudilo, da začne bolj zdravo živeti, t.j. tudi, da se bolje prehranjuje, sledi načrtu vadbe in jemlje izdelke Synergy WorldWide, tudi SLMsmart, Phytolife, ProArgi-9+ in e9. Izdelkom Synergy WorldWide pripisuje zasluge za energijo, s katero je lahko ostajala zvesta bolj zdravemu življenjskemu slogu, ki ji je po njenem mnenju pomagal, da je danes močnejša in bolj samozavestna.

Prvi izziv SLMsmart na Poljskem se je začel oktobra 2014, takoj zatem, ko je SLMsmart postal na voljo po vsej Evropi. Agnieszka, ki je morala izgubiti okoli 15 kilogramov, je bila odločena, da si spremeni življenje. Med prvim izzivom SLMsmart se je telovadnice raje kar na daleč ogibala. Ker ji šport ni nikoli prida dišal, je hotela doseči cilje, ki si jih je zastavila za svojo telesno težo, s spremembo prehrane.

V drugem izzivu ni sodelovala, ampak še naprej zdravo živela in opazila, kako se na tehtnici počasi izpisuje vse manj kilogramov. Ko se je začel tretji izziv, je bila pripravljena, da se bori kot levinja. Zavezala se je, da se bo skoraj vsak dan gibala, zato se je začela ukvarjati z boksom, CrossFit in Spinning vadbo ter krav maga. Pred vsako vadbo je vzela ProArgi-9+.

Ko je Agnieszka zmagala v tretjem krogu SLMsmart Challenge, bila je navdušena, vendar pa je rekla, da je najboljša nagrada doseči cilji teže. Z močjo in samozavestjo, ki ju sedaj premore, se z glavo pokonci spopada z vsem, kar ji pride na pot.

Povedala nam je: »Vsi Synergyjevi izdelki so mi pomagali ohranjati bolj zdrav življenjski slog, ki mi je podaril novo življenje. Ko so mi prekrižali pot in ko sem se zavezala, da bom bolj zdravo živela, sem verjela, da mi lahko pomagajo do sprememb. Sedaj se počutim neverjetno. Kar pokam od pozitivne energije. Najbolj mi je polaskal mož, ko me je vprašal, če bi lahko izdelke začel jemati tudi on.«

Agnieszka nam je zaupala, kako sedaj pogosteje zahaja ven med ljudi, ker je končno ponosna na svoj videz. Spet se rada mudi v trgovinah, tu pa tam pa tudi izropa hčerino garderobno omaro.

»Sem živ primer tega, da je Synergyjeve izdelke pametno dodati v kateri koli zdrav življenjski slog. Marsikdo, ki sem ga spoznala po zaslugi Synergyja, mi pravi, da sem produkt produkta.«

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam