Nasveti ustanovnih članov EHC: Povejte svojo zgodbo

Preden smo septembra 2015 lansirali model zaslužka Elite Honors, so regijski direktorji izzvali najuspešnejše vodje, da postanejo Elite Honors Qualified. Več ducat jih je sprejelo izziv. Tisti, ki so zabeležili ustrezen CV volumen kupcev in distributerjev, so postali ustanovni člani EHC, sedaj pa sponzorirajo člane, ki so Elite Honors Qualified.

Ker ustanovni člani EHC verjamejo, da je Elite Honors pot do dolgoročnega pasivnega dohodka in kratkoročnih nagrad, vam želijo zaupati svoje napotke za uspeh! KLIKNITE TUKAJ za več informacij o Elite Honors.

Team Manager z Islandije, Anna Margrét Bjarnadóttir, se je, dokler se ni srečala z mrežnim marketingom, ukvarjala s turizmom in kulturo. Pridobila si je več desetletij izkušenj, s katerimi je znala prodati tako Islandijo kot tudi sleherno ustanovo, dober namen in izdelek, v katero(-ega) je verjela iz dna srca. Prav zato je odličen adut islandskega tima.

Povedala nam je: »Moja prednost – čemur tudi namenjam glavno pozornost – tiči v gradnji tima. Ker s strastjo gledam na Synergy posel, zlahka govorim o njem in tako vpisujem nove člane. Bolj ko vanj verjameš, lažje ti gre z jezika, da o njem poveš vsem, ki jih poznaš.«

Kadar kontaktu predstavi poslovno priložnost, mu vedno predstavi svojo zgodbo o uspehu, saj je le malokaj tako prepričljivo kot živi dokaz, da je Synergyjeva priložnost resnična. Potencialnega distributerja v pripovedi popelje nazaj v čas, ko je še delala v turizmu. Čeprav je bila zelo uspešna, ji je delo, tudi ko je imela za seboj že več let izkušenj, navrglo le majhno plačo.

Zaupala nam je: »Pri mrežnem marketingu me je nadvse pritegnilo dejstvo, da ne vlada diskriminacija, saj ženske na Islandiji za isti poklic in enak položaj prejmejo skoraj 19 % manj denarja kot moški. Pri Synergyju pa lahko uspe kdor koli. Ta posel mi poganja kri po žilah zato, ker sem mati samohranilka s hčerko, kateri želim dati lepo življenje. Ko sem zbolela, sem bila prisiljena pustiti službo, kar pa se je izkazalo za srečo v nesreči, saj sem tako našla Synergy in v njem videla priložnost, da izboljšam tako svoje zdravje kot zdravje drugih ljudi.«

Presenečeni pa smo bili nad njeno izjavo, da ji vpisovanje kupcev (za razliko od članov) ne gre najbolje od rok. Si je pa zastavila za izziv, da se okrepi tudi na tem področju, saj se zaveda, da je to ključnega pomena v modelu zaslužka Elite Honors in pomembno za rast njenega posla.

Anna Margrét nam je povedala tudi: »Mislim, da je nadvse dragoceno, da imaš v rokah tako preprost sistem in da v Pulse-u lahko spremljaš, kako napreduješ. Tisti, ki jih uvajamo, lahko vidijo, kako lahko postanejo tudi sami Elite Honors Qualified, kar nam je v pomoč pri duplikaciji modela. Sedaj, ko imamo vsak mesec smernice, si lahko zamislimo, kako dosegamo cilje, ki smo si jih zastavili. Če si nekaj lahko zamisliš, potem to tudi zmoreš.«


CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam