Nasveti ustanovnih članov EHC: Ne komplicirajte

Preden smo septembra 2015 lansirali model zaslužka Elite Honors, so regijski direktorji izzvali najuspešnejše vodje, da postanejo Elite Honors Qualified. Več ducat jih je sprejelo izziv. Tisti, ki so zabeležili ustrezen CV volumen kupcev in distributerjev, so postali ustanovni člani EHC, sedaj pa sponzorirajo člane, ki so Elite Honors Qualified.

Ker ustanovni člani EHC verjamejo, da je Elite Honors pot do dolgoročnega pasivnega dohodka in kratkoročnih nagrad, vam želijo zaupati svoje napotke za uspeh! KLIKNITE TUKAJ za več informacij o Elite Honors.

Ustanovni član EHC in Team Director z Norveške, Glenn Skamsar, pravi, da je opazil, kako so si, odkar je podjetje lansiralo Elite Honors, ljudje v njegovi organizaciji in onkraj nje začeli samozavestno zastavljati cilje. Trije najpomembnejši vidiki gradnje posla so vpisovati tako zveste kupce kot zagnane distributerje, nato pa poskrbeti, da se vloženi trud duplicira. Česar nas Elite Honors, mrežni marketing v najpreprostejši obliki, kar jih je, pravzaprav uči.

Glenn je ugotovil, kako uporabno je s preprostimi besedami in na kratko predstaviti, kaj ponujajo Synergyjev sistem nagrajevanja in izdelki, zato ima med pogovorom s potencialnimi kupci in distributerji pred očmi predvsem ključne adute tako enega kot drugega, ki jih seveda pozna. Informacije je treba posredovati preprosto, da jih sogovornik lahko dovolj dobro razume, da jih širi naprej.

»S tremi povedmi povem, kaj ponuja Synergy posel: elitni popust na vse izdelke, ki jih boste kupovali vi in vaši kupci, vam bo prinašal dobiček; iz meseca v mesec boste prejemali osnovno provizijo za gradnjo posla z dodajanjem novih distributerjev v organizacijo; preko Mega-Match-a, ki predstavlja sestavni del Synergyjevega sistema nagrajevanja, boste prejeli celotno osnovno provizijo, ki jo bodo prejeli vaši distributerji.«

Čeprav bi lahko Glenn na dolgo in široko razpredal o Synergy poslu, lahko te informacije prenese kasneje, saj ni pametno zasičiti glave potencialnega kupca ali distributerja s preveč podatki. Kako pojasni Synergyjev sistem nagrajevanja? Pogosto poseže po primerjavi z vodjo prodajnega oddelka in njegovimi oziroma njenimi prodajalci. Vodja prodajnega oddelka pospravi v žep znesek, ki ga s prodajo v podjetje prinesejo njegovi oziroma njeni podrejeni, zato se mu/ji tudi bolj gre, da svojim ljudem pomaga. Synergy deluje po istem kopitu, razlika je le v tem, da se vodji prodajnega oddelka ne tresejo kosti od strahu, da mu bo sposoben prodajalec pred nosom speljal delovno mesto, in da med člani le malokdaj zavlada zavist, ker v Synergy poslu velja, da kar seješ, to žanješ.

Vsak tim v Evropi sicer predstavlja naša izdelke z nekoliko drugačnega zornega kota, Glennov pa poenostavi sporočilo, ki je usmerjeno na tri področja zdravja: prekrvavitev, imunski sistem in pH ravnovesje. Izkazalo se je, da pri ProArgi-9+ zadane žebljico na glavico, ko pokaže besedilo, v katerem je govora o izdelku v Referenčnem seznamu za zdravnike (Physician's Desk Reference).

Glenn pravi: »Ker podajam preprosta sporočila, ki jih združujem s poenostavljenim sistemom gradnje posla, kakršnega nas uči Elite Honors, imam pod seboj zdravo in rastočo organizacijo, kjer vsi znajo pljuniti v roke in spreminjati življenja.«


CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam