Go Elite 10 bonus roma v Slovenijo in na Norveško


Še dvoje članov se lahko pohvali z bonusom v višini 1200 EUR, ki jima ga bomo izplačali skupaj z ostalimi mesečnimi provizijami: Team Directorja iz Slovenije, Boštjan Pilej in Irena Kladivar (Team EBALI), ter Pearl Executive z Norveške, Reidun Lydersen, se kot prvi v svoji državi lahko ponašajo s tem neverjetnim dosežkom.

Za prejem Go Elite 10 bonusa morate sponzorirati 10 članov, ki tudi postanejo Elite Honors Qualified (EHQ). Reidun sponzorira celo več EHQ, kot je bilo potrebno, in sicer kar 11! Tako Team EBALI in Reidun sta dokazala, kako močan tim imata za seboj. Boštjan, Irena in Reidun namreč ne ustvarjajo samo volumna z novimi strankami in distributerji, ampak tudi pomagajo svojemu timu do enakih dosežkov. Takšna duplikacija je ključ do uspeha pri Synergy WorldWide, z Elite Honors pa je pot do uspeha jasno in glasno začrtana. Čestitke Team-u EBALI in Reidun za res hvalevreden uspeh!

Team EBALI

Boštjan in Irena sta svoj tim pripravljala na Elite Honors, še preden smo program lansirali na evropskem srečanju v Rimu. Članom v svoji organizaciji sta pojasnjevala nov model zaslužka in poudarjala pomen izgradnje programa za stranke oziroma kupce. Z izurjenim timom v strukturi je bilo vse nared, da sta se že od samega začetka meseca namenila priti do Go Elite 10 bonusa. Že takoj na začetku novembra sta organizirala strateški sestanek, na katerem sta začrtala, kako bosta cilj dosegla, poskrbela pa sta tudi, da se z vsem skupaj strinja tudi njun tim. Boštjan in Irena sta prav tako gonilna sila, kateri se imamo zahvaliti, da se je število EHQ članov v Sloveniji s 15 v septembru povzpelo na 28 v novembru.

»Članom svojega tima ves čas pripovedujeva o Elite Honors in jim polagava na srce, da predstavlja pravo pot do izgradnje stabilnega posla,« nam je zaupala Irena. »Promocija Go Elite je samo pika na i. Preprosto ti mora preiti v navado, da iz meseca v mesec izpolnjuješ zahteve za Elite Honors. Obnašanja, ki ti pridejo v kri, te pripeljejo do uspeha.«

Če želiš, da Synergy razpre mošnjiček za izplačilo bonusa v okviru promocije Go Elite, moraš svojim članom iz dneva v dan pomagati, zato sta Boštjan in Irena veliko dni preživela na poti v najrazličnejše slovenske kraje. Boštjan pravi, da pomagati svojim članom pomeni, da jih spomniš na njihove sanje, da jim pomagaš pripraviti predstavitve podjetja s čim večjim učinkom in da se dogovarjaš za treninge ena na ena s tistimi, ki jim je morda treba še malo bolj priskočiti na pomoč. Go Elite 10 bonus sta si lahko prislužila nenazadnje zato, ker sta odlični vodji in pomagata svojim članom, kot se šika.

Reidun Lydersen Dalheim

Ko se je Reidun ustno zavezala, da ji bo kot prvi članici na Norveškem uspelo sponzorirati 10 kvalifikantov Elite Honors, ni bilo več poti nazaj.

Reidun namreč že celo življenje tekmuje. Čeprav strastna športnica – ukvarjala se je namreč z že vsem mogočim, vse od smučanja pa tja do dirkanja z avtomobili – ne premaguje več strmin na smučiščih in cestah, ji kljub temu uspe odkriti, kako lahko še vedno pride na plano njena tekmovalna žilica. Synergy jo žene, da tekmuje sama s seboj, da se priganja do skrajnih meja. Ker (na srečo) obožuje izlete z avtomobilom, se brez težav vozi po severni Norveški, pomaga distributerjem in z ljudmi deli priložnosti, ki jih prinaša Synergy.

»Vse člane, ki jih sponzoriram, sem poprosila za uslugo. Za tiste, ki so se zavezali, da mi bodo sledili, sem pripravila načrt, nato pa iz dneva v dan sledila njihovemu napredku. Če želiš uresničiti svoje cilje, se moraš pogovarjati z veliko ljudmi.«

Reidun pravi, da do Go Elite 10 bonusa prideš le, če delaš s srcem in če uspeh drugih ljudi v tvojih očeh šteje bolj kot tvoj. Obožuje Synergy WorldWide in namerava ostati članica do konca življenja. S prisluženim zneskom si bo plačala božični dopust na Tajsko, kjer bo obiskala sina.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam