Udeleženec IRONMAN-a v Arizoni je slavil zmago s Synergyjevimi izdelki


Enainpetdesetletni član Xavier Marin se je na presenetljivo hladen in vetroven dan skupaj z več sto drugimi vrhunskimi športniki vrgel v jezero Tempe Town v kraju Tempe v Arizoni, kjer je sodeloval na svojem prvem IRONMAN triatlonu v zadnjem desetletju.

Povedal nam je: »Ko začneš plavati, se vsem naravnost utrga. V vodi vlada neverjetna napetost, ko se polni energije vržemo vanjo. Znamo se tudi zagrabiti. Ko sem odplaval, so me že srbele noge, da bi že sedel na kolo. Med kolesarjenjem sem čutil, kako močan sem, med tekom pa so bile noge mirne.«

Xavier je 13 ur in 11 minut zatem, ko se je pognal s štartne črte, kot veliki zmagovalec prečkal ciljno črto arizonskega IRONMAN-a, kar pomeni, da je preplaval 3,8 km, prekolesaril 180 km in pretekel 42,2 km. Tekmovalci na arizonskem IRONMAN-u si ne smejo z ničimer pomagati, niti s slušalkami, zato takšen triatlon predstavlja tako mentalen kot fizičen napor, kar dokazujejo tudi 3 kg manj, ki jih je Xavierju pokazala tehtnica po tistem dnevu.

Kljub žledu in snegu mu je šlo enako hitro od nog in rok kot pri polovičnem IRONMAN-u, ki ga je preplaval, prekolesaril in pretekel nekaj mesecev prej. Uspelo mu je celo izboljšati svoj osebni rekord za dve uri in tako dokazati, da za optimalno zdravje ne šteje število pomladi, ki so navedene na osebni izkaznici. Xavier kot javni govornik, life coach, glavni izvajalec različnih del in oče dveh otrok ve, kako je treba zavihati rokave, da tvoja vizija 'meso postane'.

Dejal je: »Pred enim letom sem se zavezal, da bom v najboljši kondiciji v svojem življenju. Čeprav sem bil nekoč že v odlični kondiciji, se kar nekako nisem uspel navdušiti za ustrezno prehrano. Zadnje leto pa sem treniral z roko v roki z nadomestkom obroka SLMsmart, izdelki iz sistema V3 in e9.«

Xavier nam je zaupal, da je bil, ko se je začel bližati Abrahamu, počasnejši kot kdaj koli prej, kar ga je napeljalo na misel, da je starost že za vogalom. Ko pa je začel jemati naše izdelke, je odkril, da je bolj vzdržljiv, da ima več energije, s katero lahko telo še bolj požene v dir in da si po vsakem treningu tudi dovolj hitro opomore. Zato verjame, da je prej med treningom pogrešal ključne prehranske elemente.

Nadvse pomembno mu je bilo, da na IRONMAN-a v Arizoni s seboj vzame e9 in ProArgi-9+, ki ju je najprej vzel, preden se je pognal s štartne črte, zatem pa še na tri ure med celotnim triatlonom.

»Človeško telo je nekaj neverjetnega,« pravi, »samo skrbeti moraš zanj. Ljudje si začnejo v glavi prigovarjati, da je svečk na rojstnodnevni torti vse več in da se starajo. Pred IRONMAN-om v Arizoni so me spraševali, če sem prepričan, da mi bo uspelo. Pa sem jim odvrnil, da sploh ni možno, da mi ne bi.«

Zmaga, ki jo je slavil na IRONMAN-u v Arizoni, se bo tako pridružila celi paleti zgodb, s katerimi navdihuje druge ljudi, da zavihajo rokave za vse, česar si želijo od življenja.

Xavier pravi: »Želim razširiti glas v deveto vas, da so Synergyjevi izdelki namenjeni tudi športnikom.  Resnično so koristni tako za rekreativne kot profesionalne športnike. Če ste športnik in potrebujete še tisto piko na i, vam bodo Synergyjevi izdelki pomagali, da boste ostajali močni, vzdržljivi in si vedno znova opomogli po naporih.«

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam