NAPELJITE VODO MED PRAZNIKI NA SVOJ MLIN


Prazniki bodo zdaj zdaj tu, kar pomeni, da z njimi prihajajo zabave, obdarovanja in preživljanje kakovostnega časa z vsemi, ob katerih nam zapoje srce. Ne dajte v tem času svojega posla na stranski tir, ampak na radosti polnih srečanjih poudarite, katero podjetje zastopate in obenem tkite močnejše odnose z drugimi. V nadaljevanju si lahko preberete, kako lahko ustvarjalno »tržite« svoj posel in se zahvalite zvestim strankam.

Pošljite voščilnice 

Ljudem bo nadvse po godu, če bodo vedeli, da mislite nanje. Pošljite sedanjim in potencialnim strankam ter članom voščilnice, ki zares štejejo. Strankam tako lahko odlično popihate na dušo in jim poveste, kako hvaležni ste za uspešno sodelovanje, obenem pa lahko vzpostavite stike s potencialnimi člani in strankami. Vsakomur, ki mu namenite voščilnico, napišite posvetilo, ki je namenjeno samo njemu, in mu iz dna srca voščite vse najlepše.

Delite z drugimi vzorčke naših izdelkov 

Kaj pa če ne bi pošiljali samo voščilnic, ampak jim priložili še vzorčke naših izdelkov, saj boste tako kot naročeno seznanili svoje stranke z novimi izdelki, ki jih morda še niso poskusile? Morda pa lahko vzorčke pošljete tudi v nogavičkah kot božično darilo? Pustite domišljiji prosto pot: zvežite nekaj vzorčkov s posebnim prazničnim trakom ali pa jih poklonite v manjši darilni vrečki.

Gostite srečanje, na katerem bo dišalo po praznikih

Naj v vašem timu zadiši po praznikih! Gostite srečanje, na katerem bo dišalo po praznikih, da se bodo tako člani kot stranki navzeli prazničnega duha. Tistim, ki bodo na zabavo povabili največ gostov, poklonite še kakšen brezplačen Synergyjev izdelek. Postrezite slastne jedi, ki ste jih pripravili s SLMsmartom, za tisto slavnostno piko na i s Synergyjem.

Namenite sredstva v dobrodelne namene

Počastite čas obdarovanja, zato poprosite svoj tim, naj se prijavi na dobrodelni tek ali nameni darila pomoči potrebnim. Ko boste združili moči v eno, se boste lahko povezali v tovarištvu, ki ga tim gradi že celo leto, obenem pa z opravljeno donacijo ali storitvijo poosebljali načelo 'pusti pečat'. Ljudje, ki bodo deležni vaše donacije ali storitve, vam bodo zelo hvaležni, tako pa bo Synergy in njegove vrednote spoznal še kdo, ki nas še ne pozna.

Namenite strankam še kaj več 

Namenite strankam med prazniki še kaj več. Naročite še kakšen Synergyjev promocijski izdelek in jim ga podarite v zahvalo za uspešno sodelovanje. Na voljo je široka paleta izdelkov, od zapestnic, nalivnih peres, USB ključkov in rokovnikov, pa tja do shakerjev in še marsičesa drugega. Vse naše promocijske izdelke si lahko ogledate tukaj.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam