NOVI TEAM DIRECTOR: JAMES BOOTH


Irec James Booth, ki je 17 let beležil zmage v boksu in se že 20 let ukvarja z borilnimi veščinami, se že več desetletij intenzivno ukvarja tudi s prehrano. Kmalu zatem, ko mu je Synergy leta 2010 stopil na življenjsko pot, je ugotovil, da se predanost podjetja kakovostni prehrani ujema s prepričanji, ki jih goji že vse življenje. Od novembra dalje pa se s svojim Synergy poslom M.N.B. Group ponaša še s PIN-om Team Director.

Popolnoma jasno je, da zna do konca izpeljati vse, česar se predano loti, naj si bo poslovni ali športni podvig. Ko je začel trenirati borilne veščine, je sklenil, da želi priti do črnega pasu. Ko se je vpisal v Synergy, se je odločil, da želi segati po najvišjih (executive) stopnjah.  Kot Team Director je že na zelo dobri poti, da se mu ta želja tudi uresniči.

»Če lahko tak 'starejši kaveljc' kot jaz doseže to stopnjo, bi me morali mlajši brez težav prehitevati tako z leve kot desne. V mrežnem marketingu je popolnoma vseeno, s kakšno stopnjo izobrazbe se ponašaš, od kod si ali kateremu narodu pripadaš,  saj lahko uspeš, če v tebi tlita želja in predanost.«

James je ponotranjil številna spoznanja, do katerih je prišel tekom boksarske kariere in ki so ga izklesala v človeka, kakršen je danes. Povedal nam je, da se je kot boksar naučil, kako pomembno je postaviti temelje. Boksarji začetniki se ne postavijo v ring že prvi teden treninga, v pričakovanju, da bodo pokosili nasprotnika, saj vedo, da bi se, če bi to storili, znašli v hudi nevarnosti. Isti koncept velja tudi za Synergy posel. Morda ti bo uspelo temelje postaviti šele sčasoma, ampak takrat se ti bodo na široko razprle zvezde in nebo uspeha.

Čeprav je James že dolgo tega odložil boksarske rokavice v kot, še vedno namenja pozornost prehrani. Verjame, da današnji družbi vlada starost ljudi, čeprav je starost samo številka. Kdor si prigovarja, da je že močno v letih, se tako tudi obnaša in počuti, sčasoma v življenju neha napredovati – za razliko od Jamesa, ki načrtuje, da mu bo uspelo upihniti najmanj 100 svečk na rojstnodnevni torti. Spominja se, kako mu je oče nekoč rekel, da ko nehaš sanjati, si šel rakom žvižgat.

S svojim poslovnim partnerjem, dr. Anthonyjem Oketahom, je pred kratkim odpotoval na sedež podjetja, kjer so ju popeljali po novem Centru Hughes za raziskave in inovacije, ki je nanju naredil velik vtis, obisk pa ju je utrdil v verjetju, da Synergy predstavlja prihodnost zdravja.

»V zadnjih petih letih, odkar sem član Synergyja, se mi je življenje popolnoma postavilo na glavo. Plačan sem za trud, ki ga vlagam v svoje delo. Mrežni marketing v mnogočem spominja na rudarstvo. Na začetku moraš iz dneva v dan neumorno kopati, da bi našel, kar iščeš, če pa si dovolj vztrajen, ti bo nazadnje uspelo naleteti na zlato.«

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam