SPOROČILO PODPREDSEDNIKA ZA PRODAJO V EVROPI: Pripravite se na leto 2016!December je iz prenekaterega razloga en najboljših mesecev v letu. Po mojem mnenju so božično-novoletni prazniki dragoceni zame in za nešteto drugih tudi zaradi preživljanja časa z nam dragimi ljudmi, duha dajanja ter priložnosti za razmislek o letu, ki se poslavlja, in o novem letu, ki prihaja.

Čeprav sem v Synergy WorldWide zaposlen šele kratek čas, je name naredilo velik vtis dejstvo, kako samoumevno je vsem, ki so del njega, služiti drugim, saj podjetje namreč kar poka po šivih od darežljivih ljudi, ki jim je mar za dobro počutje ljudi, ki jih obkrožajo. Distributerji se lotevate svojega posla v upanju, da bi druge osrečili, jim pomagali do boljšega zdravja in občutka izpopolnjenosti. Takšna življenjska naravnanost je popolnoma v skladu z občutki, ki se porajajo v ljudeh ob praznikih, sam pa sem vesel, da sedaj delam za podjetje, ki daje služenju velik poudarek preko celega leta.

Kapo dol neverjetni moči, ki jo premorete slovenski, avstrijski in nemški trg, ter tukajšnjim vodjem, ki veste, kako se stvarem streže, svojega dela pa se lotevate strastno in predano. Postavili ste odlične temelje, ki obetajo še nadaljnje uspehe in razcvet, kar jasno kot beli dan kažejo neverjetni uspehi, ki jih v germanski regiji žanjete s programom Elite Honors. Kot gotovo veste, sta avstrijska člana Franz Friess in Corinna Fröwein kot prva v Evropi sponzorirala 10 EHQ članov in si tako prislužila najvišji možni bonus Go Elite v višini 1200 EUR. Pozabiti pa ne velja niti na Boštjana Pileja in Ireno Kladivar (Team EBALI) iz Slovenije, ki jima je enak dosežek uspel le pičel mesec kasneje. Naj vam posel in ustvarjeni CV-ji ves čas rastejo, zato se zavežite modelu zaslužka Elite Honors in v sistem vpeljite tudi novopečene distributerje.

Kick-off dogodki so že pred vrati, nadejam se, da se jih boste vsi udeležili. Slovenski se bo odvijal 16. januarja v Ljubljani, avstrijski 17. januarja v Bad Waltersdorfu, nemški pa 30. januarja v Düsseldorfu. Na njih se vam bodo pridružili naši najuspešnejši vodje, ki vam bodo naklonili dragoceno znanje, ki se ga lahko naužijete samo na takšnih ekskluzivnih srečanjih. S tokratnega kick-off-a se boste vrnili z načrtom in cilji v glavi, da boste lahko v letu, kateremu bomo kmalu nazdravili, bolj pritisnili na plin.

Želim, da si v mislih zavrtite film vsega, kar ste letos doživeli, tako dobrega kot slabega. Morda ste gostili svoje najuspešnejše Synergy srečanje doslej ali se udeležili navdihujočega evropskega srečanja, ki ga je letos gostil Rim. Morebiti pa ste se našim vrstam šele pridružili in odkrili, kako veliko moč imajo naši izdelki, ali se sedaj ponašate s PIN-om, ki ste si ga zastavili za cilj. Morda pa so vam na pot stopili tudi dvomi in ovire. Naj se vam sestavi mozaik vseh letošnjih doživetij v celoto, razmislite, česa vsega ste se naučili in kako lahko uporabite naučeno, da vas bodo v letu 2016 čakale lepše izkušnje ter življenje.

Komaj čakam, da vam bom lahko priskočil na pomoč pri doseganju vseh prekrasnih ciljev, ki ste si jih zastavili za naslednje leto. Še naprej imejte pred očmi predvsem Elite Honors, iz meseca v mesec, pa boste videli, da so zastavljeni cilji na dosegu roke. Komaj čakam, da obrnem prvi list na koledarju za leto 2016. Močno bomo morali zavihati rokave, vendar se lahko marsičesa tudi veselimo.

Za konec pa želim ob tej priložnosti vam in vašim družinskim članom še voščiti lepe praznike!

Carmelo D'Anzi
Podpredsednik za prodajo v Evropi

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam