Cela eksplozija novih executive stopenj v marcu


Poklon prvima Triple Presidential Executive v zgodovini podjetja!

Sedaj je jasno črno na belem, da Synergy WorldWide beleži takšno rast, da je v marcu prvima dvema partnerjema v zgodovini uspel prvovrsten dosežek – postala sta Triple Presidential.

Zato bi na tem mestu radi čestitali g. Yun Tae Hwangu iz Južne Koreju in g. Marku Comerju iz ZDA, ki jima je kot prvima uspel ta res neverjeten dosežek! Oba partnerja, ki sta z nami že od samega začetka, se tudi strinjata, da nista bila v svoji karieri še nikoli prej tako srečna, kot odkar sta del naše mreže distributerjev.

Triple Presidential Executive pomeni, da imata oba po več kot 1,2 milijona CV volumna v šibki nogi, kar ni pred njima v našem podjetju ni uspelo še nikomur – in česar se je ustanovitelj Synergy WorldWide, Dan Higginson, ob ustanovitvi podjetja tudi nadejal.

Priznanja za svoje dosežke pa si ne zaslužita samo prva Triple Presidential Executive v zgodovini podjetja, ampak tudi 12 drugih partnerjev, ki jim je v marcu uspelo doseči eno od executive stopenj – kar pomeni, da je novo executive stopnjo v enem samem mesecu doseglo kar 14 partnerjev. Čisti rekord! Kliknite na modri gumb, ki vas bo popeljal na podstran s priznanji za vse partnerje z doseženo executive stopnjo in si preberite več o vseh teh vodjih, pred katerimi se je treba resnično prikloniti.


Čestitamo naslednjim partnerjem za trdo delo, ki so ga vložili v doseganje svojih ciljev:

Presidential Executive
Takashi Oda, Japonska

Diamond Executive
Jeong Yoo Tae, Južna Koreja
Emerald Executive
Sachiko Watanabe, Japonska
Satomi Yoshida, Japonska
Yui Oishi, Japonska

Pearl Executive
Robert Suppan, Avstrija
Seo Yeon Ho, Južna Koreja
Park Sun Kyoung, Južna Koreja
Lee Soo Yeon in Shin Kyoung-Ho, Južna Koreja
Koko K.K., Japonska
Shunei Yamaoka, Japonska
Hironao Tachibana, Japonska

Po vsem svetu vlada neverjetno navdušenje nad enotno in strateško prihodnostjo, ki jo načrtujemo, kar se kaže tudi v izjemni gradnji posla po vsem svetu. Veselimo se še številnih drugih partnerjev, ki se bodo povzpeli še na eno od executive stopničk v letu 2016!

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam