Irski bodybuilder si dviga energijo s Synergyjem


Jimmy Rogers, ki se že zelo življenje ukvarja s športom, je začel preizkušati svojo moč že pred mnogimi leti, ko je v Heinekenu iz dneva v dan prenašal težke zaboje in sodčke piva, nazadnje, ko je postajal vse močnejši, pa se je vprašal tudi, kaj vse njegovo telo zmore.

Jimmy se je v več kot 15 letih, odkar se ukvarja z bodybuildingom, udeležil že številnih tekmovanj, zdrav življenjski slog in ljubezen do tega športa pa se odražata tudi v vsakdanjem življenju, saj nešteto ur preživi v telovadnici, pazi, kakšne obroke si pripravlja in kakšno hrano vnaša v telo.

Jimmy ima skupaj z ženo Louise trgovino s prehrambeni izdelki v Naasu na Irskem, kjer prodajata številna prehranska dopolnila in druge prehrambene izdelke. Pred enim letom je začel jemati tudi Synergyjeve izdelke, za katere pravi, da ima z njimi odlične izkušnje.

»S Synergyjevimi izdelki imam do tega trenutka res dobre izkušnje, preden sem jih začel jemati, sem bil iz dneva v dan utrujen.«

Ko je začel jemati Synergyjeve izdelke, se je začel z večjo lahkoto lotevati vsakodnevnih aktivnosti, navzel pa se je tudi zdravih navad, ki so mu pomagale, da je bil (in je še) aktiven tako v telovadnici kot izven nje.

Jimmy že od nekdaj vlaga ogromno truda v vse, kar počne, biti vrhunsko pripravljen bodybuilder pa je vse prej kot mala malica. V ta namen številni bodybuilderji pred vsakim treningom jemljejo posebna dopolnila, s katerimi ohranjajo visoko raven energije med različnimi vajami. Žal pa imajo številna takšna dopolnila škodljive učinke, če jih uporabljaš dlje časa. Ker marsikatero vsebuje tudi nevarne ali procesirane snovi, jih je raje zamenjal z e9, ki ga jemlje še danes.

Ker Jimmy pridno trenira in gara v telovadnici, je bil v vseh letih, odkar se ukvarja z bodybuildingom, že na številnih tekmovanjih. Sledi seznam nekaterih njegovih glavnih dosežkov:

  1. 1. mesto  - Organizacija irskih amaterskih bodybuilderjev (IABO)
  2. 3. mesto – Federacija za bodybuilding Republike Irske (2012) 
  3. 3. mesto – Mr. Ireland (2014)
  4. 3. mesto – Mr. Ireland (2015)

Synergy je ponosen na to, da je Jimmy del naše mreže distributerjev, in se že veselimo dosežkov, ki ga še čakajo v prihodnosti. Želimo mu tudi vse naj naj pri razvijanju svojega posla.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam