Poletna shujševalna promocija za Slovenijo

Je vaše telo pripravljeno na poletje, ki ga boste preživljali v hribih in na plaži? Prav zato vam bo do vključno 31. avgusta 2016 za pičlih 106 EUR na voljo eden od poletnih shujševalnih paketov (ki vsebuje nadomestek obroka SLMsmart in energijski napitek e9), s katerim si boste lahko napolnili baterije za zabavno, aktivno in zdravo poletje. V vsakem paketu dobite 2 nadomestka obroka SLMsmart z okusom po svoji izbiri in 1 škatlo e9. Ta paket po takšni ceni je na voljo samo slovenskim partnerjem!


Na voljo so naslednji poletni shujševalni paketi: 

  • 2 nadomestka obroka SLMsmart (1 z okusom vanilije, 1 z okusom čokolade) in 1 škatla e9
  • 2 nadomestka obroka SLMsmart (2 z okusom čokolade) in 1 škatla e9
  • 2 nadomestka obroka SLMsmart (2 z okusom vanilije) in 1 škatla e9
Več informacij o nadomestku obroka SLMsmart
SLMsmart je inovativen nadomestek obroka, ki vam oskrbi telo s hranili, ki jih potrebuje za optimalno delovanje, obenem pa vam pomaga tudi uravnavati telesno težo. Večji rezultati so vidni, če z njim vsak dan nadomestite zajtrk in še en obrok. Edinstveno zasnovana formulacija vsebuje 3 vrste visokokakovostnih beljakovin, ki vas ohranjajo site, in 23 vitaminov ter mineralov.

Več informacij o energijskem napitku e9
Energijska formulacija e9 Synergy Worldwide združuje moč l-arginina z visokokakovostnimi sestavinami, ki vam dajejo moč za spopadanje z zahtevami vsakdana. Na tržišču je na voljo veliko izdelkov, ki na hitro odpravijo pomanjkanje energije. Za razliko od njih pa se pri e9 lahko zaradi edinstvene kombinacije vitaminov in naravnih virov kofeina zanesete, da jemljete izdelek, ki vam pomaga zdravo živeti. Če vam peša koncentracija ali pozornost ali preprosto potrebujete več energije, si lahko kadar koli v vodo zmešate vrečko e9 z osvežilnim okusom piñe colade.

IMEJTE TO POLETJE VELIKO KONDICIJE IN ENERGIJE Z ZNIŽANIMI SYNERGYJEVIMI PAKETI IZDELKOV!

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam