Poglejte si nov koledar za Evropo!Ker dobršen del naših partnerjev gradi svoj posel v različnih mestih in državah po Evropi, vas z velikim veseljem obveščamo, da boste z novim in izboljšanim koledarjem dogodkov na tekočem z dogajanjem na vseh naših evropskih trgih, ne glede na to, kje gradite svoj posel.

Ločene koledarje na naših blogih smo sedaj namreč združili v enoten evropski koledar! Odslej boste lahko na tekočem s srečanji, treningi in drugimi dogodki, ki se bodo odvijali v Evropi, na enem kraju. Kako priročno!

KAKO PA NAJ UPORABLJATE KOLEDAR? 

Kliknite na zavihek »Koledar« na našem blogu. Odpre se koledar za vse evropske trge. Vsaki državi bomo dodelili določeno barvo, da boste točno vedeli, kje se bo dogodek odvijal. Na dnu strani si lahko pogledate tudi legendo s seznamom barv in držav.

Na našem novem koledarju za evropske trge si lahko pogledate le tiste dogodke, ki vas zanimajo. Če ste s Poljske in elite videti, kaj se dogaja na Češkem, samo kliknite na spustni seznam nad koledarjem in izberite koledar dogodkov za državo, ki vas bo zanima. Pokažejo se samo dogodki v izbrani državi.

OBRAZCI ZA VNOS DOGODKOV

Vsi partnerji sedaj ne boste imeli na voljo samo skupnega koledarja za celotno Evropo, ampak boste lahko tudi uporabljali obrazec za vnos dogodkov v svojem jeziku, ki ga boste našli pod koledarjem na blogu za svoj trg. Vse partnerje bi radi spodbudili, naj tako z obrazcem kot koledarjem promovirajo dogodke. Treba je izpolniti vsa polja v obrazcu. Če ne boste vnesli vseh podatkov, vašega dogodka na koledarju ne bomo objavili. »Opis dogodka« naj bo čim bolj kratek in jedrnat.

Pozor:dogodke nam morate posredovati v objavo najmanj en teden, preden se bodo odvijali. Nove dogodke bomo vnašali v koledar vsak dan, od ponedeljka do petka.

Sedaj pa je na vas, da načrtujete dogodke in jih vpišete v obrazec, da bomo lahko napolnili koledar za leto 2016, v katerem bomo res pritisnili na plin!

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam