Odpiramo evropsko pisarno!


Zelo smo veseli, da v World Trade Centru v španskem obmorskem mestu Barceloni že deluje naša prva uradna pisarna na evropskih tleh, v kateri bomo lahko še bolj pomagali našim krasnim evropskim partnerjem kot doslej in razvijali številne projekte, s katerimi bomo spodbujali rast Synergy WorldWide v Evropi. V Barceloni vam bosta na voljo podpredsednik za prodajo v Evropi, g. Carmelo D'Anzi, in most oziroma zveza med zaposlenimi v ZDA in oddelkom za prodajo in marketing v Evropi, g. Nuno Carvalho.

Na slavnostno otvoritev pisarne 8. in 9. aprila ste bili že povabljeni številni vodje iz vseh evropskih držav, v katerih smo prisotni. Odprtje evropske pisarne navdaja vse z vznemirjenjem ob misli na vse priložnosti, ki nas čakajo v bližnji prihodnosti.

Naj bo njeno odprtje znak, da se naše ime sliši iz vse več ust in da je našemu vodstvu veliko do tega, da vlaga v prihodnost našega podjetja na evropskih tleh.

Vse partnerje vabimo, da nas obiščete v novi pisarni v Barceloni, kjer lahko krepite svoj posel in se srečujete s potencialnimi uporabniki ter partnerji. Izkoristite jo kot koristno orodje pri svojem delu.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam