V siju žarometov: Elite Honors


Elite Honors je v polnem zamahu, naši partnerji pa z vnaprej določenimi mesečnimi cilji gradijo močnejši posel.

V marcu je kar 345 evropskih partnerjev postalo Elite Honors Qualified (EHQ), kar pomeni, da so vpisali najmanj 345 novih distributerjev in za naše izdelke navdušili več kot 1000 uporabnikov. Partnerji, ki postajajo iz meseca v mesec EHQ, ugotavljajo, da so v svojem poslu pogrešali prav takšen model zaslužka.

Iskrene čestitke vsem, ki beležite uspehe z Elite Honors! V nadaljevanju pa si preberite nekaj misli naših najnovejših EHQ o njihovih uspehih s sistemom:

Adrian in Sara Gregory
7x EHQ, VELIKA BRITANIJA

Adrian in Sara sta se leta 2014 vpisala kot stranki. Adrian ima že 16 let na jugu Anglije svoje podjetje, ki se ukvarja z grafičnim oblikovanjem, oblikovanjem spletnih strani in tiskanjem. Sara je višja medicinska sestra, ki se je usposabljala tudi v britanski mornarici, trenutno pa dela na vodstvenem položaju v industriji nege. Ko sta lani septembra na evropskem srečanju v Rimu spoznala Dana Higginsona in Paula Blada ter prisluhnila njuni viziji za prihodnost, sta sklenila, da začneta graditi svoj posel.

Marca sta tako že sedmič zapored postala EHQ. Program jima je všeč v vseh pogledih.

»Koncept EH kluba je naravnost genialen,« pravi Adrian. »Elite Honors je preprost kažipot do uspeha za vsakogar, ki je pripravljen vanj vložiti nekaj truda in fokusa.«

Adrian in Sara sta mnenja, da je Synergy odkril ključne pogoje, ki jih je treba izpolnjevati za nenehno gradnjo trdnega posla, nato pa vse skupaj začel tudi nagrajevati in poudarjati. EH je nekaj posebnega zato, ker je dostopen čisto vsem partnerjem.Paula Harju
6x EHQ, FINSKA

Paula Harju že celo življenje pomaga ljudem v klicnih centrih za pomoč uporabnikom. Zelo rada pomaga drugim in se nadeja, da jim bo lahko s svojim delom kako pomagala v življenju.

Pred več kot tremi leti so jo pritegnili funkcionalni, kakovostni in zanesljivi Synergyjevi izdelki. V marcu je tako že šestič zapored postala EHQ. Trdno verjame v program in v vse, kar ponuja sleherniku.

»Elite Honors je dostopen vsem zato, ker so čisto vsi v istem izhodiščnem položaju, z njim pa lahko tudi stalno raste posel,« pravi.

Paula na člane svojega tima gleda kot na svojo družino, s katero poslovno sodeluje, in je navdušena nad ljudmi, s katerimi dela.

»V našem timu vlada odličen timski duh, ponašamo se tudi z ena a uplinom, Kati in Ericom Gammalsom,« nam je povedala. »Najbolj pa me osrečuje dejstvo, da lahko toliko ljudem pomagamo priti do popolnoma novega življenja.«

Novo življenje, ki ga omenja Paula, izhaja iz razumevanja, kako pomemben je osebni razvoj za kakovost življenja. Paula upa, da bo s Synergyjevo pomočjo pustila pečat, s katerim bo lahko s priložnostmi, ki jih družba ponuja, spremenila življenje sebi in drugim, s katerimi je v stiku.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam