Kolesarji iz ekipe IAM Cycling poganjajo letošnjo sezono s Synergyjem


Profesionalni kolesarji morajo ves čas trenirati, ohranjati in krepiti mišice ter vzdržljivost. Že samo če nekaj tednov dajo kolo v kot, jih lahko to stane zmage na dirki.

Profesionalna kolesarska ekipa IAM Cycling, ki jo sponzorira Synergy, v tej sezoni postavlja trdne temelje za prihodnost in velikokrat konča na stopničkah. Seveda se vrhunski kolesarji iz te ekipe kdaj tudi poškodujejo, zaletijo v drugega kolesarja ali pa jim na dirki preprosto ne gre, vendar še naprej stiskajo zadnje kaplje znoja in dajejo vse od sebe. Številni člani ekipe pa se zanesejo, da jim pri vsem tem močno pomagajo naši izdelki.

Dva od njih sta nam zaupala, zakaj rada kolesarita in zakaj imata rada Synergyjeve izdelke. Pa si poglejmo, kaj sta nam povedala

Dries Devenyns, Belgija

»Na dirkah jemljemo nekatere Synergyjeve izdelke. Sam večinoma jemljem Phytolife in Mistify, ob katerih se zelo dobro počutim, še zlasti Phytolife imam zelo rad, saj skrbi za ustrezno prebavo. Kolesarji moramo namreč veliko jesti in v telo vnašati dovolj energije. Podobno, kot je treba tudi v avtomobil ves čas dolivati olje.

Meni osebno se zdijo najbolj naporne največje dirke, ki trajajo tudi po tri tedne, zato se telo med posameznimi etapami le stežka regenerira. Ura teče in nič ne reče in nenadoma si v tretjem tednu popolnoma izmozgan. Zato se je zelo pomembno kakovostno prehranjevati in si tako polniti baterije. Meni so še zlasti v pomoč vitamini in minerali, ki jih vsebuje Mistify. Kakovostna prehrana je za vsakega športnika nujno potrebna. Synergyjevi izdelki so tako kakovostni, da bi jih priporočil čisto vsakomur.«

David Tanner, Avstralija 

»Zakaj tako zelo rad kolesarim? Obožujem dirke, rad treniram, nadvse cenim timski duh, čudovite kraje, po katerih se nam lahko spočijejo oči, medtem ko kolesarimo, pa tudi, da si vedno prizadevamo biti še boljši, odični z veliko začetnico.

Tudi kolesarji poznamo vzpone in padce. Kakšen dan se le stežka prebiješ do cilja, če je slabo vreme in če ves čas kolesariš navkreber. Spet kdaj drugič res uživaš. Ne glede na to, kje in kako kolesariš, PA moraš ves čas ostajati zdrav in regenerirati svoje telo, da se lahko naslednjega dne spet poženeš v dir. Sam menim, da mi Synergyjevi izdelki pri tem zelo pomagajo, še zlasti so koristni za zdravje imunskega sistema. Nobenega od izdelkov nimam najraje preprosto zato, ker menim, da so vsi dobri in enako pomembni!

Zelo pomembno je, kako kakovostno se prehranjujemo športniki. Ne samo zato, ker smo tako bolj zdravi in se telo bolje regenerira, ampak ker lahko mirno treniramo in tekmujemo, vedoč, da izdelki ne vsebujejo nečistoč in da so varni. Prav zato kolesarji v naši ekipi jemljemo Synergyjeve izdelke.«

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam