Novi Pearl Executive: Robert Suppan


Iskrene čestitke našemu novemu Pearl Executive v Evropi, Robertu Suppanu iz Avstrije!

Robert, ki se že 28 let ukvarja z dimnikarstvom, brez vsakih težav združuje svojo osnovno dejavnost in svoj Synergy posel. Njegova zgodba dokazuje, da se lahko z našim poslom ukvarja kdor koli, ne glede na življenjski slog.

Ko se je prvič srečal z mrežnim marketingom, mu je bila všeč zamisel, da bi lahko kot mrežni tržnik sčasoma opustil klasično službo. Vpisal se je leta 2008, ko se je odprlo avstrijsko tržišče, in čeprav smo prvo podjetje za mrežni marketing, kateremu se je pridružil, je tako močno zavihal rokave, da je že stopil na prvo stopničko executive stopenj.

Odločitvi, da se pridruži Synergyju, so botrovali hitri rezultati z izdelki iz sistema V3. Sam predvsem močno verjame v neverjetno moč Mistifyja. Ker so mu izdelki tako zelo pomagali, je o njih govoriti drugim prava mala malica. Povedal nam je, da že od nekdaj z lahkoto prepriča druge, da našim izdelkom ni para in da gre za odlično podjetje, s katerim je pametno sodelovati.

Njegov celotni tim sestavljajo ljudje, ki jim je mar za svoje zdravje, številni od njih pa delajo tudi v zdravstvu. Čisto vsi pa imajo pred očmi predvsem izdelke in kako bi lahko pozitivno vplivali na globalne zdravstvene epidemije.

Zahvaljujoč Synergyju se je Robertu in njegovi družini izboljšalo zdravje, celotna družina pa je sedaj tudi bistveno bolj finančno preskrbljena.

»Kakšen pečat bi rad pustil? Vsem želim dati priložnost, da si izboljšajo zdravje, obenem pa tudi poskrbeti za družino.«

Robert meni, da je pri Synergy poslu najbolje to, da ti stranke pripovedujejo, kako si jim pomagal z izdelki in jim izboljšal kakovost življenja. Če imaš pri svojem poslu pred očmi, da želiš pomagati drugim, finančna nagrada in priznanja pridejo sama od sebe.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam