Odlični rezultati ameriškega SLMsmart izziva!


Maja se je zaključil letošnji SLMsmart izziv v ZDA, katerega zmagovalci so tako znani. Navdušeni moški in ženske iz celotne države so vzeli zdravje v svoje roke ter si z vključitvijo Synergyjevih izdelkov z močnimi učinki v svoj režim uravnavanja zdravja, zdravim prehranjevanjem in sledenjem zahtevnim načrtom za gibanje pozitivno spremenili življenje. Vsi tekmovalci so se zavezali, da se bodo podali na 90-dnevno popotovanje, na čigar cilju je bolj srečno in zdravo življenje, v igri pa so bile tudi denarne in druge nagrade.

Nazadnje je tročlanska žirija na podlagi celostne preobrazbe in fotografij prej in potem izbrala tri zmagovalce izziva. Odločitev je bila težka, ker so neverjetni tekmovalci poslali veliko navdihujočih fotografij svoje preobrazbe. Zato želimo čestitati vsem udeležencem, obenem pa še posebej izreči pohvalo prvim trem:

1. mesto: Eric Poland
Nagrada: 1500 USD

Eric iz Kentuckyja je izgubil približno 20 kilogramov (20 % telesne teže) in okoli 18 centimetrov okoli pasu. Pri njegovi zgodbi je najbolj zanimivo to, da je sodeloval že v lanskoletnem SLMsmart izzivu, v katerem je izgubil 10 kilogramov. Ker je bil z lanskoletnimi rezultati nezadovoljen, se je še enkrat vrgel v igro in dal vse od sebe. Čestitke za ves trud in zavezo, da si spremeni življenje.

Nekdanji učitelj in trener ter predani mož in oče dveh čudovitih otrok (eden od njih ima cerebralno paralizo) dela v edini tovarni na svetu, kjer izdelujejo avtomobile blagovne znamke Corvette. Imejte oči na pecljih za še več podrobnosti njegove izjemne zgodbe in kako je premagal ovire, ki so mu stale na poti do boljše kondicije, bolj zdrave telesne teže ter pametnejšega pogleda na prehranjevanje in telesno aktivnost. 

(Klikni na fotografijo za povečavo)

2. mesto: Kevin B.
Nagrada: 500 USD

Kevin iz sončne Kalifornije je v zadnjih 90 dneh »migal«, se pametno prehranjeval in vlagal vse napore v svojo preobrazbo. »Kako neverjetno mi je ta izkušnja spremenila življenje. Odlični izdelki, podpora in načrti za vadbo.« In tako je Kevin izgubil 17 kilogramov (16 % telesne teže)!

Naš partner in trener tekmovalcev v izzivu Tommy Bethards nam je povedal, da je Kevinu uspelo nekaj, kar ni ravno mačji kašelj: močno je zmanjšal količino zaužitih maščob, ne da bi bil ob preveč moči. »Dejansko je njegov zgornji del telesa bolj mišičast, kar je dokaz, da je pravilno hujšal.«

(Klikni na fotografijo za povečavo)

3. mesto: Trevor Pierson
Nagrada: 250 USD

Trevor živi v bližini sedeža podjetja Synergy v Utahu, zato se je navdušil za 90-dnevni izziv. Nadejal se je, da bo v teh 90 dneh shujšal tako, kot mu prej nikoli ni še šlo od rok. V življenju je sledil že prenekateri dieti, ki pa so se večinoma izkazale za privzete za lase, nespodbudne in preveč skrajne. S pomočjo našega trenerja Tommyja Bethardsa in Synergyjevih izdelkov pa mu je uspelo izgubiti 30 kilogramov (20 % telesne teže). Z orodji in znanji, ki jih je pridobil in odkril med 90-dnevnim izzivom, namerava še naprej hujšati, dokler na tehtnici ne bo zagledal svoje idealne telesne teže.

(Klikni na fotografijo za povečavo)

Čestitke Ericu, Kevinu in Trevorju ter vsem ostalim, ki ste se nam pridružili v 90-dnevnem SLMsmart izzivu!

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam