Nova Team Director: Sandra Hübsch


Sandra se je navdušila nad Synergyjevimi izdelki, ko je na lastne oči videla, kako so botrovali boljšemu zdravju njene družine.

Naše podjetje je odkrila leta 2008 preko svojega sponzorja, Pearl Executive Roberta Suppana, in sprva samo jemala izdelke, s katerimi je skrbela za dobro zdravje. Leta 2014 pa se je odločila, da se vrže tudi v posel, leta 2015 obesila redno službo na klin in se popolnoma posvetila gradnji cvetočega Synergy posla.

Danes vsakomur navdušeno pripoveduje, za kako častivredno podjetje dela, in vsakomur, ki ga (s)pozna, predstavi tako izdelke kot poslovno priložnost.

Sandra je popolna partnerka zato, ker jo lahko samo z nekaj besedami predstavimo kot osebo, ki rada dela v timu, kateri srce najbolj zaigra takrat, ko lahko pomaga in služi drugim.

»Uspešna sem predvsem zato, ker sem navdušena nad izdelki in nad sistemom nagrajevanja, ki temelji na timskem delu. Ker so se mi po zaslugi tega podjetja izboljšali cilji, zdravje in življenje na splošno, bi zanj in za njegove prednosti rada povedala še veliko več ljudem kot doslej.«

Zelo se že veseli prihodnosti, ki jo čaka pri Synergyju, in ve, da lahko s pomočjo partnerja Klausa in hčerke Nine seže tudi po zvezdah.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam