OPOMNIK: Nov protokol za neaktivne partnerje

 Synergy WorldWide bo začel v Evropi izvajati protokol, ki smo ga že vpeljali na drugih tržiščih, na katerih smo prisotni. Vsi partnerji, ki šest mesecev (kot je navedeno v nadaljevanju) ne bodo naročili nobenega izdelka, bodo samodejno prešli v vrste kupcev oziroma strank.

Z novim protokolom boste partnerji imeli boljši pregled nad tem, kdo v vaši organizaciji je aktiven in kdo ne. Tako se boste lažje posvetili tistim, ki gradijo svoj posel, in izvedli follow-up pri tistih, ki ga ne.

Status se bo prvič spremenil 1. julija 2016  Tisti partnerji, ki boste med 1. 1. in 30. 6. 2016 naročili za 0 CV izdelkov, boste tako samodejno postali kupci oziroma stranke.

Zatem pa se vam bo status (torej iz partnerja v kupca) spremenil, če ne boste naročili ničesar v naslednjih obdobjih:

od 1. januarja (takrat se vam bo spremenil status, če ne naročite nič v prejšnjem polletnem obdobju) do 30. junija vsako leto

od 1. julija (takrat se vam bo spremenil status, če ne naročite nič v prejšnjem polletnem obdobju) do 31. decembra vsako leto

OBDOBJE MIROVANJA 

Januarja in julija vsako leto (torej meseca, ki bosta sledila dnevu, ko bomo spremenili status neaktivnih partnerjev) bosta veljala za obdobje mirovanja, znotraj katerega boste lahko s klicem na center za pomoč uporabnikom ponovno aktivirali svoje članstvo.

KAKO AKTIVIRATI

1. Pokličite svojega predstavnika v klicnem centru za pomoč uporabnikom in ga prosite, da vam reaktivira račun.
2. Oddajte "reaktivacijsko" naročilo (z isto količino CV, kot je standardno kvalifikacijsko naročilo na vašem tržišču).

*Polagamo vam na srce, da se že v obdobju mirovanja s klicem svojemu predstavniku v klicnem centru za pomoč uporabnikom hitro in preprosto reaktivirate ter se vrnete na svojo prvotno pozicijo v organizaciji.

PONOVNA AKTIVACIJA ČLANSTVA PO OBDOBJU MIROVANJA  

Kdor bo želel ponovno aktivirati članstvo po preteku tega obdobja, pa bo moral po elektronski pošti vložiti pisno zahtevo centru za pomoč uporabnikom.

Če torej že od 1. januarja letos niste še nič naročili, pa bi radi ostali aktiven partner, se podvizajte in naročite izdelke še pred 1. julijem! Za kakršna koli vprašanja v zvezi s tem vam je na voljo vaš predstavnik v klicnem centru za pomoč uporabnikom.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam