VIDEO: Eric Poland, zmagovalec letošnjega SLMsmart izzivaIz Synergy WorldWide smo vzeli pot pod noge in se oglasili v Kentuckyju, kjer smo osebno čestitali zmagovalcu zadnjega 90-dnevnega SLMsmart izziva, Ericu Polandu, ki nam je podrobneje predstavil svoje SLMsmart popotovanje. Predani mož in oče, ki dela v edini tovarni na svetu, kjer izdelujejo avtomobile blagovne znamke Corvette, je izgubil 20 kilogramov (20 % telesne teže) in 18 centimetrov okoli pasu.

Ker se ni tokrat prvič odločil, da shujša (a je tokrat prvič zares uspel), je pomemben zgled za marsikoga.  Pravzaprav je sodeloval že v lanskoletnem SLMsmart izzivu, ko si je glavno nagrado še kako prislužila Eva Miller. Takrat je izgubil kar 10 kilogramov, a bil zaradi izzivov, s katerimi se je moral soočiti v svoji družini in na delovnem mestu, primoran po prvi polovici izziva vreči puško v koruzo. Zato še toliko bolj kapo dol, da se je leto kasneje ponovno odločil, da poskusi, in tako zmagovito izpeljal SLMsmart izziv, za kar mu iskreno čestitamo!

Hvalevredno je, da je ponovno zavihal rokave, in se zavihtel na najvišjo stopničko med sodelujočimi v letošnjem izzivu. Eric je med odmori za malico treniral v fitness centru, ki so ga uredili za zaposlene v prostorih tovarne, v kateri dela, vsak dan jemal Synergyjeve izdelke in se iz dneva v dan zdravo prehranjeval s sadjem, zelenjavo in beljakovinami. Tako pa dosegel tudi željeno telesno težo. Ves trud se je obrestoval.

POGLEJTE SI VIDEO, v katerem boste izvedeli, kako je Eric spremenil svoje življenje in življenje svoje družine, ko se je zavezal, da do konca izpelje letošnji SLMsmart izziv.

Poglejte si zgodbo o preobrazbi Eve Miller 
Poglejte si zgodbo o preobrazbi Tommyja Bethardsa 
Poglejte si zgodbo o preobrazbi Justina Halla

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam