Boksarska šampionka odkrila moč Synergyjevih izdelkovProfesionalna boksarka Malin Hermansson že od 14. leta starosti, ko so ji starši kupili boksarsko vrečo, trenira boks, za katerega pravi, da ji je bil zaradi svoje intenzivnosti že od samega začetka pisan na kožo, saj ji je pomagal iz sebe spraviti vso odvečno energijo. 

Pri 14. letih je tako boksarsko vrečo obesila pred hišo in udarjala vanjo. V boks se je kmalu zaljubila do ušes. In ljubezen je bila iz dneva v dan večja. Malin, ki je odraščala v mestu Fagersta na Švedskem, ga je kaj kmalu začela tudi profesionalno trenirati.

»Ko treniraš, je nadvse pomembno dvoje: da so ob tebi pravi ljudje in da skrbiš za svoje telo, kot je treba.«

Odkar redno jemlje Synergyjeve izdelke, se nadeja večjih uspehov v svoji športni karieri in se že veseli vseh dosežkov, ki jih bo zabeležila z njihovo pomočjo. Malin verjame v naše izdelke zato, ker jo ravno toliko ženejo naprej, da bo lahko v svoji športni karieri storila korak naprej.

»Na začetku sem trenirala v stari zapuščeni šoli v bližini svojega domačega kraja, v hladni in zelo stari sobi, za katero sem imela občutek, da je pod zemljo, vendar sem sodelovala s krasnimi ljudmi ... s katerimi smo preživeli veliko časa skupaj.«

Nedolgo zatem, ko je začela trenirati, je začela tudi tekmovati, že čez nekaj let pa se je pridružila boksarskemu klubu BK 1925 v Karlstadu, kjer je prejela tri srebrne in eno zlato kolajno v različnih kategorijah. Zatem pa je začela nizati še druge hvalevredne uspehe. Talent dokazuje res občudovanja vreden seznam kolajn, ki jih je prejela doslej:

 1. pokal Falken, srebrna medalja, 2009 
 2. Mellansvenska mästerskapen, srebrna medalja, 2011
 3. pokal Falken, zlata medalja, 2011
 4. švedsko državno prvenstvo, srebrna medalja, kat. do 64 kg, 2012 
 5. švedsko državno prvenstvo, srebrna medalja, kat. do 54 kg, 2013
 6. pokal Falken, zlata medalja, 2013
 7. Mellansvenska mästerskapen, srebrna medalja, 2013
 8. Golden Girl, srebrna medalja, 2014
 9. švedsko državno prvenstvo, srebrna medalja, kat. do 60 kg, 2014
 10. švedsko državno prvenstvo, zlata medalja, kat. do 57 kg, 2015
 11. nordijsko prvenstvo, bronasta medalja, 2015

Malin je pred kratkim po selitvi v Örebro začela trenirati mešane borilne veščine (MMA), ki jih je tudi vzljubila. Trenutno zastopa Boksarski klub Örebro in na polno trenira tako v ringu kot izven njega. Malin že kuje velike načrte za prihodnost in v veliko veselje nam je, da ji lahko pomagamo na poti do zavidanja vrednih dosežkov!

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam