S podstrani 'Prenosi' si lahko prenesete vire in orodjaGlas o Synergy WorldWide vse bolj sega v deveto vas, iz dneva v dan se našim vrstam pridružujejo novi ljudje, ki se lotevajo svojega posla. Ker naši člani oziroma partnerji o naših poslovnih priložnostih pripovedujejo ljudem iz različnih držav, tudi z drugih celin, verjamemo, da je nastopil trenutek, ko vam morajo biti naša orodja in viri na voljo v vseh jezikih na enem samem mestu.

'Prenosi' je popolnoma nova podstran na spletni strani našega podjetja. Odprite spustni seznam pod zavihkom 'Priložnost' in kliknite na povezavo za podstran 'Prenosi', kjer so na voljo viri z različnimi informacijami o nas in naših izdelkih ter za gradnjo posla po posameznih državah, ki vam bodo v pomoč na poti do doseganja finančne svobode.

Na podstrani 'Prenosi' so vam na razpolago:

obrazci in ceniki
marketinška gradiva (podatkovni listi o izdelkih, brošure in letaki, PowerPoint prezentacije)
videoposnetki

Na tej podstrani lahko odprete tudi 'globalno' mapo datotek, ki so enotne za cel svet, s katere si lahko na svoje naprave prenesete naše logotipe, vizitke in dodatne slike, ki vam bodo v pomoč pri vsakodnevnih poslovnih opravilih in prezentacijah.

Če imate morda kakršnokoli vprašanje o tem, kako uporabljati novo podstran 'Prenosi', se obrnite na slovenskega predstavnika v klicnem centru za pomoč uporabnikom.

Prenesite si vse naše vire na enem mestu: na podstrani 'Prenosi!

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam