V SIJU ŽAROMETOV: ELITE HONORSČlani s programom Elite Honors, ki je v polnem zamahu, sledite zastavljenim mesečnim ciljem, s katerimi gradite močnejši posel.

Januar vas je 312 evropskih članov postalo Elite Honors Qualified, kar pomeni, da ste vpisali najmanj 312 novih distributerjev in za naše izdelke navdušili več kot 1.000 kupcev. Člani, ki postajate Elite Honors Qualified, ugotavljate, da ste pri svojem poslu pogrešali ravno sistem zaslužka Elite Honors.

Čestitamo vsem, ki ste doslej že beležili uspehe z njim! Sledi nekaj uvidov najnovejših kvalifikantov o uspehih, ki jim jih prinaša Elite Honors:

Björn Schirlbauer
Björn trdno verjame v program Elite Honors, ker človeku daje zagon in prinaša hitre rezultate.
Izkušnje, ki si jih je pridobil s sistemom, kažejo, da s tem modelom zaslužka delajo vsi tisti, ki si želijo dosegati rezultate, ker daje zagon in povečuje volumen, ki ga ustvariš s strankami.

»Posel ti hitreje raste, poleg tega pa mi je zelo všeč tudi Go Elite bonus, ki si ga lahko tako prislužiš.«

Björn nima občutka, da bi ga program Elite Honors silil, da mora za vsako ceno vpisovati nove stranke. Odkar je vpisal nekaj odličnih članov oz. partnerjev, je opazil, da se vsi ostali koščki mozaika kar sami od sebe sestavljajo v celoto, ker vsi člani njegovega tima vlagajo vse napore v to, da postanejo Elite Honors Qualified.

Siv-Britt Häggqvist

Siv-Britt je bila že večkrat Elite Honors Qualified, svojo uspehe v sistemu pa pripisuje tako vsemu, kar ve o podjetju, kot tudi iskreni in pošteni delovni etiki.

»Prijateljem je treba dati priložnost, da se seznanijo s podjetjem in izdelki. Opravi vse potrebne korake, nato pa lahko siješ pod žarometi, ko ti stranke in distributerji začnejo pripovedovati svoje prekrasne zgodbe.«

Zaveda se, da si je treba za uspeh znati zastaviti ustrezne cilje, in verjame, da so njeni dosežki odvisni od tega, kako zelo pljuni v roke, da cilje tudi doseže.

»Lažje je zavihati rokave, če imaš svoj cilj jasno pred očmi. Verjamem, da lahko vsakdo brez težav nameni nekaj ur na teden svojemu poslu … še zlasti, ko vidiš, kakšne rezultate to prinaša, in si priča priznanjem, ki si jih deležen za svoje trdo delo.«

Sigga Dóra Matthiasdottir (Islandija)

Sigga Dóra želi seči po samih zvezdah in verjame, da je Elite Honors prava pot do tega cilja.

»Z Elite Honors lahko ostajaš preprost in osredotočen, lažje si zastavljaš in dosegaš cilje.”

Ve, kako pomembni so Synergyjevi izdelki, in si zato kot vodja prizadeva ljudem pošiljati pravo sporočilo, da se zavedajo, kako vznemirljiva prihodnost jih lahko čaka s Synergyjem.

»Ljudem v svoji organizaciji vedno znova polagam na srce, da morajo imeti izdelke v srcu …« pravi. »Elite Honors je preprosto orodje za novopečene člane oz. partnerje, s katerimi si lahko vsakdo gradi zdrav posel in obenem še vzpostavlja odnose, ki temeljijo na zaupanju.«

Trdno verjame, da trdo delo, jasna osredotočenost na Synergyjeve izdelke in pristen oseben odnos s potencialnimi strankami in distributerji lahko odigra pomembno vlogo pri uspešnih sadovih, ki jih lahko vsakdo žanje v prihodnosti.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam