Zakaj bi jemali nadomestke obroka?


Zaradi vseh obveznosti, opravkov in sestankov preprosto pogosto ne veste več, kje se vas drži glava, in si  ne morete utrgati časa za kosilo. Krožniki in police v trgovinah z živili in restavracijah se kar šibijo pod težo nezdrave hrane, in kadar se vam mudi, imate verjetno občutek, da imate ravno dovolj časa samo za že vnaprej pripravljeno kosilo iz predelanih živil. Zahvaljujoč izdelkom, kot je nadomestek obroka SLMsmart, pa lahko takšno težavo elegantno rešite.

Ljudje so nadomestke obroka pred kratkim začeli jemati ne samo zato, da bi uravnavali telesno težo, ampak si jih vse več privošči tudi zato, ker z njimi nimamo nobenih sitnosti, a obenem uživamo polnovredno hrano. Prav zato so nadomestki obroka iz dneva v dan bolj priljubljeni – in tudi bolj kakovostni.

Iz česar sledi, da tudi njihova prodaja strmo raste. Strokovnjaki celo pričakujejo, da bo industrija nadomestkov obroka (kot veja zdravstvene industrije) do leta 2020 prodala za več kot 9 milijard ameriških dolarjev izdelkov. Kar poglejte si neverjetne statistične podatke za leto 2015:


  1. potrošniki so v letu 2015 za nadomestke obroka namenili 7 milijard ameriških dolarjev od tega so 
  2. 3 milijardo ameriških dolarjev za nadomestke obroka potrošili Američani 
  3. 2 milijardo ameriških dolarjev Azijci 
  4. 1 milijardo ameriških dolarjev Evropejci 


Največ denarja so za nadomestke obroka potrošili na azijskih in evropskih tržiščih, kjer so se začeli prodajati šele v zadnjem času, obeti za rast v prihodnje pa so zelo dobri. Ker bodo potrošniki na teh tržiščih za nadomestke obroka namenjali vse več denarja, je očitno, da hrepenijo po izdelkih, ki optimizirajo prehrambene potrebe, pomagajo dosegati zdravstvene cilje in v napornem vsakdanu pridobiti na času, ki bi si ga sicer morali utrgati za obrok.

Ker so naši izdelki vsi po vrsti izdelani iz naravnih sestavin in so podvrženi številnim preizkusom, s katerimi preverjamo vsebnost nečistoč, je nadomestek obroka SLMsmart kot naročena rešitev za ljudi, ki jim je mar za svoje zdravje, ki želijo zaužiti več beljakovin, ki imajo iz dneva v dan ogromno obveznosti, ki so na dieti in tudi za vse tiste vmes. Synergy je ponosen na to, da je del skupnosti nadomestkov obroka in si prizadeva na tržišču prodajati kakovosten izdelek, ki pomaga potrošnikom izpolnjevati njihove zdravstvene cilje.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam