Kako si prislužiš Go Elite 10 bonusKo pri predstavitvi Synergy posla izhajaš iz modela Elite Honors, se sporočilo, ki ga preneseš sogovorniku, združi v troje navodil, ki jim vsakdo zlahka sledi. Team Directorja iz Slovenije, Boštjan Pilej in Irena Kladivar, pa sta z bonusom v okviru promocije Go Elite od modela potegnila največ, kar se iz njega potegniti da. Ker smo promocijo ravno pred kratkim podaljšali do vključno 31. avgusta 2016, si ga lahko tako prislužita še četrtič, petič in šestič zapored.

Doslej sta si v novembru, decembru in januarju prislužila kar tri Go Elite 10 bonuse in tako v žep pospravila dodatnih 3.600 EUR, kar pomeni, da nista samo vsak mesec izpolnila pogojev za Elite Honors ter postala Elite Honors Qualified (EHQ), ampak sta vedno znova tudi osebno sponzorirala še deset ljudi, ki so ravno tako postali EHQ. Takšen dosežek terja doslednost in odlične vodstvene ter organizacijske veščine in sposobnosti. Seveda smo želeli izvedeti, v čem je skrivnost njunega uspeha! V nadaljevanju si lahko preberete, čemu sta namenjala pozornost, kar je pripomoglo k uspehom, ki jih beležita:

Energija
Boštjan in Irena imata pred očmi, da je treba Synergy svetu predstaviti kot nekaj svežega in
zdravega, ki naravnost poka od energije in življenja, saj nočeta, da bi si ljudje ustvarili vtis, da gre za podjetje, ki pomaga bolnim, ampak ga raje tržita kot družbo, ki pomaga ljudem ohranjati zdrav življenjski slog. Takšno podobo podjetja ustvarjata z zabavnimi dogodki, na katerih se naravnost šibi od optimizma, in s pozitivnimi zgodbami, ljudje pa vedno znova začutijo, da sta z dušo in telesom predana svojemu poslu. Boštjan in Irena želita z našimi neoporečnimi in učinkovitimi izdelki pomagati ljudem, ki svojemu telesu privoščijo le najboljše, vendar preveč delajo, so pod prehudim stresom ali jim preprosto preko dneva preveč stvari odvrača pozornost, da bi se lahko posvetili svojemu zdravju. S takšnim sporočilom nagovarjata proaktivne distributerje, kakršnih si želita v svojem timu, tj. ljudi, ki so pripravljeni zavihati rokave in duplicirati model Elite Honors.

Predstavitev
Ker je Elite Honors preprost model zaslužka, ga tudi preprosto predstavimo, zato ga Boštjan in Irena takoj predstavita vsakemu novemu distributerju, ki se pridruži njunemu timu. Ker gre pri tem dejansko za model gradnje posla, s katerim si lahko zaslužek resnično močno povečamo, Boštjan in Irena, še preden predstavita pogoje, ki jih je potrebno izpolniti, da postaneš EHQ, povesta, zakaj se model sploh obnese. Če član oziroma partner vsak mesec ustvari volumen, ki mu je dejansko na dosegu roke, mu posel ves čas raste. Če pa iste cilje duplicirajo tudi člani oziroma partnerji, ki jih ta distributer sponzorira, se lahko temu ustrezno poveča tudi zaslužek. Več distributerjev ko duplicira zahteve, ki jih je treba izpolniti, da postaneš EHQ, večje nagrade in sadeže žanješ.

Boštjan in Irena sta z nekaj preprostimi izračuni dognala, kako lahko s pomočjo modela Elite Honors članom svojega tima pomagata priti do želenega zaslužka. Če želi član oziroma partner v mošnjiček spraviti dodatnih 500 evrov s svojim poslom, to lahko stori na več načinov, vendar mu Boštjan in Irena pojasnita, koliko je mogoče zaslužiti vsak mesec s točno določenim volumnom, ki ga je potrebno ustvariti za EHQ. Pojasnita tudi, kako zato, ker model od tebe zahteva, da iz meseca v mesec ustvarjaš volumen od prometa s strankami oziroma uporabniki, prideš do več potencialnih članov oziroma partnerjev.

Doslednost
Boštjanov in Irenin tim se vsak teden pridruži ponedeljkovemu team callu in sredinemu webinarju. Kadar sta Boštjan in Irena na poti, s seboj vzameta prenosni računalnik, da lahko vodita team call in webinar, kjerkoli v tistem trenutku sta, ker je to ključnega pomena za kulturo in skupnost, ki vlada v njunem timu. Vsak mesec izvajata tudi trening za svoj tim in članom oziroma partnerjem vedno znova – že od trenutka, ko se vpišejo –, polagata na srce, kako pomembno je hoditi na treninge. Ker sta vzpostavila strukturo, ki ji dosledno sledita, je njun tim tudi bolj predan svojemu poslu. Skorajda ga ni webinarja, team calla ali treninga, na katerem tako ali drugače ne bi bilo govora tudi o Elite Honors, Boštjan in Irena pa sta nam zaupala, da ustvarjata »kulturo Elite Honors«. Boštjan je celo začel člane svojega tima učiti, kako dosegati majhne cilje po podobnem vzorcu, še preden je bil model Elite Honors lansiran. Ker Boštjan in Irena na svojih treningih vedno znova ponavljata iste koncepte, so vsi člani njunega tima pravi strokovnjaki za Synergy, zato lahko tudi bolj samozavestno in profesionalno predstavljajo podjetje.


CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam