Izziv: vzbudi moje zanimanjePomenkujete se z blagajničarjem v trgovini, medtem ko skenira vaše izdelke. Kot strela z jasnega vas spreleti, kako zelo bi mu lahko pomagali naši izdelki in poslovna priložnost. Na voljo pa imate le 30 sekund, ker se za vami že vije dolga vrsta drugih nakupovalcev, ki nestrpno čakajo, da bodo prišli na vrsto. Kako boste vzbudili njegovo zanimanje, ne da bi mu že takoj vse prinesli na pladnju? Kaj mu boste povedali, preden mu boste v roke pomolili svojo vizitko?

Pošljite nam svojo najboljšo 30-sekundno predstavitev Synergyja! Pet najboljših bomo objavili v spomladanski številki e-revije Legacy eMagazine!

Pravila natečaja: 

1. Predstavitve ne smejo biti daljše od 100 besed. Vse daljše predstavitve bomo izločili.

Nasveti:naj vas navdihnejo naša spletna stran in blog. Razmislite o našem poslanstvu, izdelkih, poslovni priložnosti. Vi se boste odločili, čemu boste med predstavitvijo dali največji poudarek.  

2. Napišite predstavitev tako, kot da bi govorili z nekom drugim.
3. Pazite, da med predstavitvijo  ne dajete nobenih neodobrenih zdravstvenih izjav.
4. Končno različico predstavitve nam nato do najkasneje ob polnoči v petek, 8. aprila, pošljite na marketing@synergyworldwide.com. Pripišite svoje ime in ID številko. Pošljete nam lahko Word datoteko ali besedilo skopirate v elektronsko pošto, ki nam jo boste poslali.

Vemo, da je marsikdo od vas resnično vešč hitre predstavitve našega podjetja in izdelkov, zato nas kar navdušite s svojimi prodajnimi veščinami. Če pa 30-sekundne predstavitve še niste pripravili, pa imate sedaj odlično priložnost, da začnete razmišljati o njej! Res nas zanima, česa vsega se boste spomnili!

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam