Na Dunaju vam bosta spregovorila tudi dva Triple Presidential!


Vsakič, ko rečemo, da bo tokratno evropsko srečanje najboljše v zgodovini podjetja na evropskih tleh doslej, to mislimo smrtno resno. Ker želimo, da se boste imeli tisti konec tedna v naši družbi bolje kot kdaj koli prej, vas bo na odru navdihovalo tudi dvoje najuspešnejših vodij naše družbe – Triple Presidential Executive Yun Tae Hwang iz Južne Koreje in Triple Presidential Executive Mark Comer iz ZDA.

Da vam bosta na istem dogodku spregovorila oba prva Triple Presidential Executive v zgodovini Synergy WorldWide, je prava (in redka) poslastica, za katero se nadejamo, da jo boste zagrabili z obema rokama. Srečanja z vami se še zlasti veseli Yun Tae, ki se bo tokrat prvič udeležil evropskega srečanja!

Oba Triple Presidential Executive premoreta znanje o gradnji posla v mrežnem marketingu in se ponašata z veščinami, ki jim ni para. Če želite v naši družbi doseči finančno svobodo, sta Mark Comer in Yun Tae Hwang najboljši naslov, na katerega se lahko obrnete po znanje.

In vendar sta obadva le smetana na torti vseh odličnih govorcev, ki vam bodo spregovorili na Dunaju. Zato se lahko konec septembra marsičesa veselite. In ne zamudite niti trenutka!

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam