Trije Go Elite 10 bonusi romajo v Avstrijo


Naši avstrijski partnerji so spet vse očarali z uspehi, ki jih beležijo z Elite Honors (EH), saj je iz Avstrije kar tretjina vseh evropskih partnerjev, ki so aprila postali Elite Honors Qualified (EHQ). In ne samo to: Avstrijci so prav tako vsi trije evropski partnerji, ki so si aprila prislužili Go Elite 10 bonus v višini 1200 EUR, med njimi tudi Pearl Executive Franz Friess, ki si je v aprilu ta bonus prislužil že šestič, odkar se je promocija začela.

Tokrat pa sta se mu prvič pridružila še dva partnerja: Maria Proskovits in Helmut Jelinek, ki sta se oba izkazala z odličnimi vodstvenimi sposobnostmi in predanostjo, s katerimi jima je uspelo sponzorirati 10 partnerjev, ki so tudi postali EHQ.

Kliknite tukaj za več informacij o ELITE HONORS in GO ELITE.

MARIA PROSKOVITS, TEAM DIRECTOR

Ko je Maria ugotovila, da zlahka sponzorira 2 EHQ, nato pa še 4 EHQ, si je zastavila za cilj, da bo sponzorirala 10 EHQ. Ta cilj ji je uspelo doseči s pomočjo mentorja Franza Friessa in njegovimi izjemnimi veščinami načrtovanja. Zelo je ponosna ne samo nase, ampak na svoj celotni tim. V aprilu je že osmič postala EHQ.

Verjame, da kombinacija EH in promocije Go Elite ustvarja preprost poslovni model, ki motivira partnerje, da opredelijo svoje cilje in jim sledijo. S pomočjo svojega tima in moža Aloisa je že v začetku meseca jasno opredelila svoje cilje, ki jih je nato tudi uspešno uresničila.

Povedala nam je, da EH poenostavi gradnjo posla in da ima Synergy WorldWide tako odličen model zaslužka, ki pomaga partnerjem ter jih podpira pri kvalificiranju za EH.

HELMUT JELINEK, TEAM DIRECTOR

Odkar je Helmut leta 2010 podpisal prijavnico, s katero se je vpisal med partnerje, leta 2011 pa je začel svojemu poslu namenjati tudi več časa, sta se mu izboljšala tako stanje na bančnem računu kot zdravje. Avgusta 2015 je podjetje še pred uradnim začetkom modela EH nekaterim evropskim partnerjem razkrilo koncept EH in promocijo Go Elite. Odtlej je bil Helmut že devetkrat EHQ, kar pomeni, da se je kvalificiral čisto vsak mesec doslej. V zadnjem mesecu pa mu je uspelo tudi sponzorirati 10 EHQ partnerjev, za kar si je prislužil Go Elite 10 bonus.

»Elite Honors je nekaj posebnega,« pravi Helmut. »Partnerji in uporabniki so bolj uspešni ravno zaradi preprostega in discipliniranega delovanja, katerega nas ta model uči.«

Helmut nam je zaupal, da on in njegov tim poslovni model EH jemljejo zelo resno, ugotovili pa so tudi, da ga je mogoče duplicirati in da je koristen za čisto vse.

»Struktura posla je stabilna, za uporabnike redno skrbimo, vsak mesec pa vpisujemo nove partnerje in uporabnike.«

Synergy WorldWide želi s sporočilom »pusti pečat« izboljšati življenjske pogoje celotnega človeštva. Helmut verjame, da je s poslovnim modelom EH skupaj s timom na dobri poti, da bo pristavil svoj kamenček v mozaik uresničitve tega cilja v praksi.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam