SAMO ŠE TA MESEC SE LAHKO KVALIFICIRATE ZA AKADEMIJO ZA TEAM MANAGERJE!


Enaintrideseti maj je zadnji dan, ko se lahko še kvalificirate za Akademijo za Team Managerje! Si boste prislužili vabilo?

Akademija za Team Managerje je prestižen dogodek, ki se ga vsako leto udeleži skupina elitnih vodij Synergy WorldWide. Tako bodo tudi letos kvalificirani vodje več dni preživeli v Hotelu Tyrol v avstrijskem Telfsu, ki se ponaša s petimi zvezdicami, in uživali v prekrasnem poletnem vremenu, obenem pa se udeleževali usposabljanj in seminarjev o gradnji boljšega posla.

Prekrasna destinacija, ki se skriva med avstrijskimi Alpami, neguje okolje, v katerem lahko naši vodje učijo druge in se učijo sami, se povezujejo in sproščajo v nekaterih od najbolj dih jemajočih razgledih in pokrajinah, ki jih premore Srednja Evropa. Letošnji intimni oddih se bo odvijal med 16. IN 19. JUNIJEM. Več o tem, kako se kvalificirati, pa si lahko preberete v nadaljevanju:

1. Med junijem 2015 in majem 2015 prvič dosezite stopnjo Team Manager (14.000 CV na šibki nogi)

- ALI - 

2. Kot sponzor najmanj enkrat med junijem 2015 in majem 2016 potrdite stopnjo Team Manager in osebno sponzorirajte člana oziroma partnerja, ki se tudi kvalificira za Akademijo za Team Managerje

- ALI -

3. Če ste se udeležili Akademije za Team Managerje v letu 2015, napredujte za eno stopnjo.

Synergy bo kril stroške obrokov, nastanitve in dejavnosti za enega udeleženca na kvalificiran račun. Potne stroške krije kvalificiran partner sam. Vsak kvalificiran partner lahko s seboj pripelje po enega gosta, katerega stroške krije on sam. Več informacij boste prejeli v vabilu na Akademijo za Team Managerje

TRIJE GLAVNI RAZLOGI, ZAKAJ SE JE PAMETNO KVALIFICIRATI 

Usposabljanja 
Na Akademiji za Team Managerje boste deležni številnih prezentacij in usposabljanj našega vodstva, najvidnejših članov oziroma partnerjev in regijskih direktorjev. Poleg tega bomo nanjo povabili tudi motivacijske govornike za njihova res močna sporočila. Med sestanki na letošnji Akademiji za Team Managerje vas bomo podrobneje seznanili z načrti podjetja za prihodnost. S temi vznemirljivimi informacijami boste lažje pripravili svoj posel in sebe na to, kar vas še čaka. Sestanki na Akademiji za Team Managerje so intimni in prinašajo dragocene informacije, do katerih drugod ne boste prišli.

Razkošje
V Interalpen-Hotel Tyrol ni da ni, saj se ponaša z odlično hrano, prekrasnimi termami in prostornimi sobami s pogledom na gore, da o prekrasnem zunanjem bazenu ne izgubljamo besed.  Leseno okrasje ustvarja elegantno rustikalno vzdušje, ki se naravnost zliva z okoliškimi gorami.

Zabava
Na Akademiji za Team Managerje vsako leto gostimo tudi interaktivne dogodke, na katerih se udeleženci med seboj povezujejo, smejejo in se ponašajo s svojimi veščinami. Letošnje aktivnosti se bodo odvijale prvič! Akademija za Team Managerje se ponaša tudi s kosili in večerjami za prste obliznit, ki so kot naročena kulisa za tkanje dolgoletnih prijateljstvev z najvidnejšimi člani oziroma partnerji po Evropi.

Nadejamo se, da se bomo na letošnji Akademiji za Team Managerje srečali s člani oziroma partnerji, ki so na njej že bili, in da se nam bodo pridružili tudi novi obrazi! KLIKNITE TUKAJ za več informacij o Akademiji za Team Managerje.


CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam