Še en Triple Presidential: Han Tae Hwang


Obstoječima Triple Presidential, Marku Comerju iz ZDA in Yun Tae Hwangu iz Južne Koreje, se pridružuje še Yun Taejev brat in poslovni partner Han Tae Hwang, ki tako predstavlja tretjega partnerja, ki si je prislužil ta prestižni naziv in kateremu za spektakularni ter prelomni dosežek čestitajo tako zaposleni v Synergy WorldWide kot drugi partnerji po vsem svetu.

Čeprav je Han Tae pri nas doslej beležil neverjetne uspehe, pa so bili začetki vse prej kot lahki. Kljub temu, da je v preteklosti njegov brat Yun Tae že beležil odlične finančne uspehe kot partner Synergy WorldWide, ga je moral kar tri mesece iz dneva v dan prepričevati, naj se distributerjem pridruži tudi on. Han Tae se je takrat namreč pripravljal na študij v tujini, zato mu je bila poslovna priložnost zadnja briga. Navdušeno se je sklenil vpisati šele, ko je na lastne oči videl, kako izdelki pomagajo tako starejšemu bratu kot njunemu očetu.

Življenje se mu je v borih nekaj letih popolnoma postavilo na glavo. Nekoč je kot študent živel iz rok v usta, sedaj pa kar 20 let pred tem, ko je pričakoval, da mu bo to uspelo, živi tako, kot si je od nekdaj želel. Še zlasti je vesel vseh vrat, ki mu jih je finančna svoboda odprla za družino.

»Odkar sem se pridružil distributerjem Synergy WorldWide, vem, kako čudovito je živeti v skladu z rekom, da je bolje dajati kot jemati.«

Sedaj nima samo dovolj debele denarnice, da lahko poskrbi za svojo družino, ampak ima zanjo (poleg tega, da je tudi klenega zdravja) tudi dovolj časa.

»Kako neverjetno se mi je spremenilo življenje, ki mi je namenilo dva res dragocena darova: najprej družino, nato pa še Synergy.«

Han Tae vsem, ki šele začenjajo kot partnerji, polaga na srce, naj si zastavijo konkretne cilje, naj bodo zanesljivi, ostajajo pozitivno naravnani, trdo delajo in naj jim bo vedno mar za druge. 

Kliknite tukaj, če želite izvedeti več o Synergy Triple Presidentials.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam