NOVI TEAM DIRECTOR: MIRVA MARTIKAINEN


Ker so Mirvine družinske člane že od nekdaj pestile številne zdravstvene težave, ji je postalo jasno, kako pomembno je poskrbeti za svoje zdravje. Zato si je zadala za cilj, da pomaga svojim družinskim članom, še preden se postara tudi sama. In tako se je novembra 2011 začela zanimati za naše izdelke. Hitro je osupla opazila, kako zelo vplivajo na zdravje njene družine.

Podjetnica in medicinska sestra Mirva živi na Finskem. Zaradi svojega osnovnega poklica zna prepoznati odlična prehranska dopolnila in 100-odstotno jamči za naše izdelke.

»Pin Team Director je znak, da vse več ljudi dosega dobre rezultate z izdelki in jih zato tudi več tudi vzamejo.«

Mirva vsako leto tudi pusti dobrodelni pečat, saj nameni sredstva številnim organizacijam, tudi bližnji pediatrični kliniki v Finlanu. Ker ji posel raste, namerava tudi v dobrodelne namene nameniti več sredstev.

Mirva pravi, da je ponosna na Synergy, ker ni nič lepšega kot slišati, kako zelo so izdelki spremenili življenje njenih zadovoljnih uporabnikov in partnerjev. Veseli se že vsega, kar njo in njen tim še čaka v prihodnje, in se zaveda, da je Synergy WorldWide tlakoval pot do optimalnega zdravja.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam