Turneja Grega Proberta je bila neverjetno uspešna!Več kot 1500 partnerjev iz vse Evrope se je zgrnilo v dvorane v Londonu, Helsinkih, Oslu in drugod, kjer so prisluhnili generalnemu direktorju Nature's Sunshine Products, Gregu Probertu, ki jim je razkril vizijo za Synergy WorldWide za naslednjih pet let, in se osebno srečali z nekaterimi predstavniki vodstva Synergy WorldWide. Vse dvorane so bile polne do zadnjega kotička. Nekateri partnerji iz Islandije, Finske, Norveške, Nemčije in drugod pa so nas gledali tudi v živo po spletu. Vseh predstavitev sta se udeležila tudi predsednik Synergy WorldWide, Dan Norman, in podpredsednik Synergy WorldWide za Evropo, Carmelo D'Anzi, ki sta skupaj z gospodom Probertom predstavila načrte za prihodnost Synergyja v Evropi. 

V Evropi vlada neverjetno vzdušje, ki se tudi odraža v dejanski rasti ustvarjenega volumna. Zagon, ki se je kot plamen razširil po Evropi, lahko pripišemo aktivnemu delovanju najuspešnejših vodij in njihovi jasni viziji za prihodnost. Vsi partnerji kot ena celota vidijo pred seboj širšo sliko. Synergy obljublja stvari, ki jih dejansko tudi uresniči v praksi, odprli smo tudi evropsko pisarno v Barceloni. Partnerji tesno sodelujejo z zaposlenimi in vodstvom družbe.

»Kar se mene tiče, me je najbolj presunil pogled, ki sem ga razbral iz oči ljudi,« pravi Carmelo. »Vedel sem namreč, da so po sporočilu, ki smo jim ga podali, začeli močno verjeti v to, da je naša vizija uresničljiva.«

Vsi partnerji so toplo sprejeli petletni načrt. Na pragu novega obdobja rasti za Synergy je energija med partnerji resnično naelektrena. Verjamemo, da boste tudi partnerji v Evropi pridali svoj kamenček k uresničitvi petletnega načrta, saj uresničitev ciljev zahteva veliko skupnih naporov, vendar ste v Evropi na izziv pripravljeni.

Najlepša hvala vsem regijskim direktorjem po Evropi, ki ste se potrudili organizirati dobro obiskano turnejo gospoda Proberta. Čisto vsi odlično opravljate svoje delo in ni jih besed, s katerimi bi se lahko zahvalili za vso pomoč in podporo. 


CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam