Nemčija, Avstrija in Slovenija imajo novega regijskega direktorja!


Z velikim veseljem vam predstavljamo najnovejšega člana vodstva Synergyja v Evropi, Naderja Poordeljooja, ki se je z mrežnim marketingom prvič seznanil pred 15 leti in mu tako in drugače ostal zvest vse odtlej.

Nader se je rodil v Iranu, ko mu je bilo 13 let, pa se je družina preselila na Nizozemsko. Po zaključku študija se je leta 2001 preselil v Nemčijo, kjer živi še danes. Tekoče govori farsi, nizozemsko, nemško in angleško.

Po selitvi v Nemčijo se je zaposlil v zavarovalnici, ki je prisotna po vsem svetu, konzorciju ERGO, kmalu zatem pa odkril mrežni marketing. Tako je začel graditi posel pri več podjetjih za direktno prodajo, tudi pri ACN, vse dokler ni podpisal pogodbe za snemanje plošče. Njegova glasbena kariera se je znašla v vzponu, njegove pesmi pa so se znašle na vrhu glasbenih lestvic.

Po času, ki ga z užitkom preživel v glasbeni industriji, se je ponovno vrnil v svet posla in postal vodja prodaje za gradbeno podjetje, ki mu je zaupalo vodenje nemškega, avstrijskega in nizozemskega trga. Zatem se je zaposlil kot vodja prodaje pri nemškem telekomunikacijskem podjetju, nazadnje pa ga je kot vodjo prodaje leta 2014 tudi zaposlilo podjetje za mrežni marketing,

ViSalus, ki mu je poverilo odprtje nemškega in avstrijskega tržišča. Ravno takrat je spoznal in tudi tesno sodeloval z našim podpredsednikom za Evropo, Carmelom D'Anzijem, ter skrbel za razvoj tržišč, marketinško in prodajno podporo ter pripravo dogodkov.

Ker je uspel tako v vrstah distributerjev kot v vrstah vodstvenih delavcev v podjetjih za direktno prodajo, za povrh pa navdušeno zagovarja načela podjetništva, je kot naročen za novega regijskega direktorja za Nemčijo, Avstrijo in Slovenijo.

Brez vsakršnih težav se je pridružil naši družini in že se veselimo prihodnosti, ki pod njegovim vodstvom čaka nemški, avstrijski in slovenski trg.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam