NOVI TEAM DIRECTOR: STEFAN DÖRFLER


Stefan Dörfler se je prvič srečal z mrežnim marketingom leta 2014, takoj po maturi. Več informacij ko je imel o tem poslovnem modelu, bolj ga je mikal. Zavedel se je, da so potenciali za uspeh v mrežnem marketingu brezmejni, in všeč mu je bila zamisel, da si lahko gradi posel v družbi prijateljev. Stefan je eden najmlajših Team Directorjev v Evropi.

Za Synergy WorldWide je prvič izvedel med prezentacijo, v kateri je bilo govora predvsem o visokih standardih kakovosti, od katerih družba ne odstopa. Takrat ni vedel, da posluša prezentacijo o podjetju za direktno prodajo, vendar je bil navdušen nad željo obstoječih partnerjev, da predvsem pomagajo izboljšati zdravje ljudi po vsem svetu, čemur sledijo provizije, saj sam meni, da mora biti zdravje vsekakor na prvem mestu.

Čeprav sprva ni vedel, kakšne uspehe bo beležil v mrežnem marketingu, je presegel svoja pričakovanja in se zavedel, da lahko s svojim delom resnično poseže po zvezdah. Že od nekdaj meni, da je pomembno pomagati ljudem okoli sebe, tudi družini, prijateljem in znancem. Ker to sedaj počne iz dneva v dan tudi s pomočjo Synergyjevih izdelkov in poslovne priložnosti, je dosegel že marsikaj, na kar je ponosen.

Odkar je odkril mrežni marketing, se je uspešno usposobil tudi za »Mentaltrainer«-ja in se zaveda, kako mu pridobljeno znanje pomaga iz dneva v dan graditi posel. Všeč mu je tudi, da si lahko v tem poslu tudi vzame kaj časa zase, ne da bi zato trpel bančni račun. Ponosen je na doseženi pin, pravi pa, da še ni rekel zadnje besede in da bo plezal po lestvici naprej.

»Ne vem za nobeno drugo industrijo, v kateri bi bil človek tako zelo nagrajen za svoje delo. Vesel sem, da nekdo ceni čisto ves trud, ki ga vložim vanj.«

Stefan se nadeja, da bo pokazal vrstnikom, da si lahko zgled drugim tudi, če si še mlad. Sam je mnenja, da je starost samo številka, ki ne sme narekovati človekove poti. Ljudje se morajo predvsem zavedati, da si sami krojijo svojo usodo, ne glede na starost.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam