Nova Team Elite: Teri Rigby


S to poslovno žensko, polno energije, ni šale. Že pičlih nekaj mesecev zatem, ko se je pridružila partnerjem Synergy WorldWide, jo samo še korak loči od executive stopenj. Teri, ki se z mrežnim marketingom ukvarja že 30 let, se nam je pridružila z visokimi cilji, njen tim pa sanja, kako bo Synergy v Veliki Britaniji in Evropi ponesel v nove višave uspehov. Odkar je postala naša distributerka, je vpisala več sposobnih in uspešnih partnerjev. Res je neverjetno, kaj je dosegla v tako kratkem času.

»V zadnjih nekaj mesecih je v mojem življenju vladal kaos, ampak dober kaos. Vsi pazimo, da se že od samega začetka stvari lotevamo prav. Moj tim je zelo navdušen nad vsem skupaj, pa čeprav čisto vsi še ne vedo, kaj pravzaprav počnejo. Vedo samo, da počnejo nekaj dobrega zase in za druge. Vsi smo se nalezli virusa z imenom Synergy. Tako čudovita energija vlada v tem podjetju.«

Teri nam je povedala, da so se njeni številni partnerji v downlinu sprva s svojim poslom ukvarjali le v prostem času, sedaj pa so se navdušili nad Synergyjem in njegovo prihodnostjo ter pritisnili na plin.

Teri se je z mrežnim marketingom začela ukvarjati v 70-ih letih prejšnjega stoletja, ko je štela 22 let. V podjetju, kateremu se je pridružila, se je hitro povzpela na najvišjo možno stopnjo. Zaradi moževe službe se je nato preselila v Nemčijo, kjer so odraščali njuni trije otroci. Kasneje pa se je vrnila v Veliko Britanijo in se pridružila drugemu podjetju za mrežni marketing skupaj z materjo. Za tisto podjetje je delala 20 let in se prebila čisto na vrh, ko pa je uvidela, da je priložnosti za uspeh v njem vse manj, se je »preselila« v podjetje, kjer pa je priložnosti iz dneva v dan več: v Synergy WorldWide.

»V Veliko Britanijo bomo prinesli velik Synergy val. Zato, da bi nam to uspelo, moj tim zjutraj prej vstaja in zvečer kasneje leže v posteljo.«

Teri v aprilu ni samo postala Team Elite, ampak si je prislužila tudi Go Elite 10 bonus. Sama pravi, da je model zaslužka Elite Honors v veliko pomoč njenemu timu, da zna poiskati svojo pot v tem poslu. Člani njenega tima so model namreč takoj vzeli za svojega in z njeno pomočjo postali Elite Honors Qualified. Teri živi koncept vodenja z lastnim zgledom in se zaveda, da ne more promovirati ničesar, česar ni pripravljena storiti tudi sama.

»Moj naslednji cilj je, da do septembra postanem Pearl Executive. Tisti pravi, srčni cilj pa je, da spravim vse ljudi, s katerimi delam, na tiste stopnje, na katerih bodo res beležili velike uspehe. Čutim se odgovorno, da jim pomagam dokaj hitro uspeti v tem poslu.«

Teri pravi, da je delo s Synergyjem nekaj popolnoma svežega in novega v njenem življenju. Vodstvo podjetja in drugi vodje so neverjetno navdušeni in pripravljeni priskočiti na pomoč, Synergy pa v ljudeh vzbuja nalezljivo mladostno živahnost, ki se kot virus širi po njenem timu. Čuti, kakšno spremembo Synergy vnaša v njeno življenje, in se že veseli vsega, kar jo še čaka v prihodnje.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam