Nova Team Elite: Anna-Maija in Hannu Kreivi


Anna-Maija in Hannu sta že celo življenje podjetnika. Kot najnovejša Team Elite na Finskem sta dokazala, da je mogoče med seboj uskladiti družinske obveznosti in posel, ki prinaša dobiček. Anna-Maija se z mrežnim marketingom ukvarja že skoraj 30 let. Hannu se ji je pridružil kasneje, ko je ugotovil, kako učinkoviti so Synergyjevi izdelki. Skupaj sta neustavljiv tim, ki ju spoštujejo in občudujejo partnerji na Finskem in celotni Evropi.

Anna-Maija in Hannu sta se nove stopnje močno razveselila, vendar pravita, da je to le en od korakov na poti do uresničitve večjih sanj. Poleg novega pina sta si v aprilu prvič prislužila tudi Go Elite 10 bonus, s čimer se lahko pohvali le malokateri evropski član. Zahvaljujoč prijateljem v Synergyju, ki jima pomagajo in ki jima znajo biti tudi dobra konkurenca, nenazadnje pa tudi posebni promociji za gradnjo tima, ki trenutno poteka v Skandinaviji, sta imela aprila velik motiv, da res močno zavihata rokave, in nova stopnja je bila tu.

»Velika moč se ustvarja z manjšimi valovi motivacije,« pravi Anna-Maija.

Par je ponosen na profesionalnost svojega tima kot celote in posameznih članov svoje organizacije, ki se iz dneva v dan trudijo graditi posel. Ta profesionalnost pa se ni razvila čez noč. Anna-Maija in Hannu namreč iz meseca v mesec izvajata številna usposabljanja in informativna srečanja za osebnostno rast in razvoj članov svojega tima. Verjameta namreč, da partnerji, ki se ves čas ne razvijajo, nimajo toliko možnosti za uspeh.

»Vodja mora biti vedno pripravljen priskočiti na pomoč,« pravi Anna-Maija. »Dober vodja se mora zanesti na svojo organizacijo in na sposobnost svojih partnerjev, da rastejo in se učijo. Dober vodja zna vsakemu članu svoje organizacije individualno pomagati in skupaj z njim dognati, kje se mora še razviti. Pomembno je poskrbeti, da uspe čisto vsak, ker ko beležimo uspehe, nas ti motivirajo za nadaljnje delo.«

Anna-Maiju in Hannu se že veselita rasti svojega tima v prihodnje ter nameravata tudi v bodoče navdihovati ljudi, da bodo namenjali čas viziji podjetja, in razvijati močne ter neodvisne vodje. Verjameta namreč, da bosta tako prinesla finančno svobodo in zdravje marsikomu.

»Synergyju se lahko zahvalim za to, da sem spet zdrava,« pravi Anna-Maija. »Menim, da se mi je življenje izboljšalo, ker se nama z možem uresničujejo sanje, ki sva jih sanjala v preteklosti. Synergy je dar, za katerega sem resnično hvaležna. Kdor koli je pripravljen biti zdrav in uživati blagostanje, lahko to v Synergyju tudi dobi.«

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam