Go Elite 10 bonus roma k fantastičnim štirim iz AvstrijeAvstrija je vodilna država v Evropi po številu kvalifikantov za Elite Honors in prejemnikov Go Elite 10 bonusa, saj se lahko samo v januarju 2016 pohvali z več kot tretjino od skupaj 312 kvalifikantov za Elite Honors v Evropi. Uspehe, ki jih beležijo v tej državi s programom Elite Honors, pa lahko, reci in piši, pripišemo štirim vodjem, ki spodbujajo svoj tim, mu pomagajo uresničevati Elite Honors cilje in graditi posel, ki obrodi sadove.

Vsak od njih si je v januarju prislužil Go Elite 10 bonus v višini 1200 EUR, saj so postali Elite Honors Qualified (EHQ) in obenem sponzorirali še 10 članov (partnerjev), ki so tudi postali EHQ. Za več informacij o programu Elite Honors in pogojih za pridobitev Go Elite bonusa, KLIKNI TUKAJ. 

FRANZ FRIESS
Pearl Executive

Po mnenju Franza Friessa so čudežne besede, ki te pripeljejo do uspehov z Elite Honors, »vedno znova ponavljaj«. Člani (partnerji) morajo ves čas usklajeno delovati, da bodo lahko uspeli. Franz si je Go Elite 10 bonus tokrat prislužil že drugič, v obeh primerih, ko mu je uspelo, pa si je pripravil podroben načrt s koraki, ki so bili potrebni za dosego cilja, katerim je nato tudi predano sledil. Ko je bil načrt pripravljen, je takoj šel v akcijo. Ko je dokazal, da si je mogoče prislužiti Go Elite 10 bonus, je s svojo pozitivno naravnanostjo in zgledom pokazal tudi svojim partnerjem, da si ga lahko prislužijo tudi sami.

»Mesec je hitro naokoli, zato ti lahko cilj spolzi skozi prste, če takoj ne zavihaš rokavov. Pljunite kar takoj v roke in storite vse potrebno, da vam uspe. Jaz osebno imam za svojo dolžnost, da ljudem povem, da je na voljo nekaj, kar jim lahko izboljša zdravje in življenjski slog.«

CORINNA FRÖWEIN
Team Leader

Corinna ve, kako pomembno je pripraviti načrt za delo, in razume, kako kakovostni so naši izdelki. Prav zato ji je tokrat drugič uspelo prislužiti si Go Elite 10 bonus.  Corinna si prizadeva biti ves čas v stiku s svojim timom. Ključnega pomena, da si »preprosto dober zgled«, kot pravi Corinna, so dogovorjanje za sestanke, načrtovanje in vlaganje naporov v motiviranje čisto slehernega člana (partnerja). In s prav takšnimi pravimi ravnanji lahko nekdo raste kot vodja, kateremu raste tudi tim.  
Program Elite Honors Corinni prinaša veliko priložnosti, da raste in uspe kot vodja. Zaveda se, da Elite Honors predstavlja prihodnost podjetja.

Povedala nam je, da ve, da je s pravim načrtom, motivacijo in podporo sponzorja mogoče prav vse,  v kar je 100-odstotno prepričana.

ROBERT SUPPAN
Team Elite

Robert pravi, da je po njegovem mnenju Elite Honors najbolj direktna pot do uspeha. »Če si za cilj v danem mesecu zastaviš Go Elite 10 bonus, postane tvoj tim resnično produktiven ... ko se je pojavila priložnost, da mi uspe, sem jo zagrabil z obema rokama.«

Robert je strasten član (partner), ker hoče pomagati drugim uresničiti svoje sanje, obenem pa jim izboljšati tudi zdravje in dobro počutje. Robertu je mala malica trdo delati, ker se pri svojem delu zabava. Ves čas se uči iz vsega, kar doživi v svojem poslu, in kjer udari mimo. Zaradi težav, ki so mu že stopile na pot, pa se je naučil, kako postati močnejši človek in boljši vodja. Tako je zgradil močan tim, ki si tudi prizadeva postati EHQ.

HEIDI KELBIC
Team Director

Ko se ljudje povezujejo v eno celoto, postane očitno, kako neverjetno dragocen je model zaslužka Elite Honors.

Heidi pravi takole: »Skupaj smo močni. Zakaj obožujem izdelke sistema V3? Zato, ker sem si z njimi izboljšala zdravje ... kar želim pa predati tudi naprej ... boljše fizično in finančno zdravje.«

Heidi se zaveda, kako pomembno je pripraviti dober načrt, če želiš doseči svoj cilj, kateremu moraš seveda pred tem priti do dna. S svojo delovno etiko in podporo timu blesti na avstrijskem tržišču, tako pa se ji je tudi ponudila priložnost, da izpolni pogoje za Go Elite 10 bonus. Ker podpira in gradi uspešen tim, so ji v življenje stopile neverjetne priložnosti, da raste kot oseba, za katere se Synergyju zahvaljuje iz dneva v dan.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam