V siju žarometov: Elite HonorsČlani s programom Elite Honors, ki je v polnem zamahu, sledite zastavljenim mesečnim ciljem, s katerimi gradite močnejši posel.

Januar vas je 312 evropskih članov postalo Elite Honors Qualified, kar pomeni, da ste vpisali najmanj 312 novih distributerjev in za naše izdelke navdušili več kot 1.000 kupcev. Člani, ki postajate Elite Honors Qualified, ugotavljate, da ste pri svojem poslu pogrešali ravno sistem zaslužka Elite Honors.

Čestitamo vsem, ki ste doslej že beležili uspehe z njim! Sledi nekaj uvidov najnovejših kvalifikantov o uspehih, ki jim jih prinaša Elite Honors:

Regina in Antti Ahola, Finska

Regina in Antti Ahola sta se z izkušnjami, ki sta jih pridobila z Elite Honors, naučila, kako pomembno se je znati k nečemu zavezati in nato obljubo tudi izpolniti, poleg tega pa tudi, kako izpeljati svoje načrte in dosegati zadovoljujoče kratkoročne cilje, kar ju bolj razveseljuje kot dolgoročni cilji, ki se zdijo morda prevelik zalogaj.

Regina in Antti vesta, kako pomembno je usposabljati in podpirati učinkovito skupino ljudi. Kadar je tim pripravljen slediti načrtu in dosegati kratkoročne cilje, se zdi, da ni nihče preveč obremenjen z delom, ampak da ga je ravno prav.

»Pomembno se je v začetku vsakega meseca zavezati določenemu cilju. Ko so temelji postavljeni, je lažje izvajati follow-up, lažje pomagaš članom (partnerjem), da se zavežejo izdelkom, vse skupaj pa prinaša tudi več nagrad,« nam je povedal Antti.

Jacek Cieślik, Poljska

Jacek Cieślik verjame, da je program Elite Honors ključ do zastavljanja majhnih in dosegljivih ciljev, saj velja, da zrno na zrno pogača, kamen na kamen palača in velike sanje se uresničijo. Zaradi specifičnih potreb poljskega tržišča smo sistem Elite Honors na Poljskem nekoliko spremenili v primerjavi z drugimi državami. Jacek verjame, da tudi zaradi tega beleži vse večje uspehe v svojem poslu.

»Sistem Elite Honors prinaša boljše možnosti za bolj dinamičen razvoj organizacije in dodatne finančne bonuse,« je povedal.

Čeprav je Jacek že pred vpeljavo sistema Elite Honors gradil uspešen posel, sedaj odkriva številne prednosti novega sistema, za katerega verjame, da je najpomembnejše to, da je učinkovit le, če ga dupliciramo. Vse več ljudi postaja Elite Honors Qualified, čemur bo sledil povečan volumen po organizacijah.

Marlis Hoffmann, Nemčija

Marlis je hvaležna za to, da jo sistem Elite Honors spodbuja k tkanju tesnejših vezi s strankami, saj ko stranka začne zaupati tebi, začne zaupati tudi podjetju, zadovoljna stranka pa se nazadnje prelevi v zadovoljnega člana (partnerja). S takšnim načinom dela se vzpostavlja model stalnega zaslužka, pod pogojem, da vsi v organizaciji spoštujejo drug drugega in med njimi zavlada tudi prava 'kemija', kakor rada temu pravi Marlis.

Povedala nam je, da struktura strank ne nastane čez noč, imajo pa stranke po zaslugi 90-dnevne garancije vračila denarja dovolj časa, da si lahko pridejo na jasno, ali se jim izplača jemati izdelke. »Verjamem, da izdelki govorijo sami zase, in če so stranke zadovoljne, jih bodo še naprej kupovale. Tako preprosto je to.«

Kliknite tukaj za več informacij, kako postati Elite Honors Qualified.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam