Synergy v svoji sredi toplo pozdravlja Nuna CarvalhaPozdravite skupaj v naši sredi najnovejšega člana naše ekipe v Evropi, Nuna Carvalha, ki bo služil kot most oziroma zveza med nami in oddelkom za prodajo in marketing v Evropi, ki smo ga zaposlili predvsem zato, da bo pomagal članom na terenu.

Skupaj s podpredsednikom za prodajo v Evropi, Carmelom D'Anzijem, bo članom na voljo za vse informacije glede vseh prodajnih in tržnih pobud.

Nuno ima za sabo že 13 let izkušenj v trženju in tržnem komuniciranju, pomoči uporabnikom v več jezikih in upravljanju v turizmu, delal pa je že za podjetja, ki se ukvarjajo z mrežnim marketingom, Visalus, Cosway in Stemtech, kjer je izvajal tržne strategije, programe in orodja, razvijal tržne vsebine in služil kot most oziroma zveza med podjetjem in vodilnimi distributerji. Nuno je Portugalec, ki trenutno živi na Nizozemskem, tekoče pa govori portugalsko, špansko, angleško, francosko in italijansko.

Kakor koli že, Nunu je novo delovno mesto pisano na kožo in se že veseli sodelovanja z evropskimi člani. S svojimi izkušnjami prinaša v podjetje veliko vrednost in zelo se že veselimo, da nam bo s svojimi veščinami in sposobnostmi pomagal na naših tržiščih v Evropi in priskočil na pomoč tudi našim evropskim članom.


Na tem mestu pa bi ga še enkrat radi pozdravili v Synergy WorldWide!

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam