Zdravstvenega strokovnjaka osrečuje SynergyAnthony Oketah, dr.med., se je že od nekdaj navduševal nad srcem – kako prenaša kri po telesu, kako vpliva na čisto vse druge organe v telesu in kako pomembno je za ohranjanje življenja. 

Iz te strasti se je razvilo zanimanje za kardiologijo, s katero se ukvarja že 15 let. Vendar pa mu ves ta čas nekaj ni dalo miru: za svoje paciente je hotel storiti več. Poleg tega je na ta svet prinesel podjetniško žilico in si ves čas prizadeval ustvariti nekaj večjega od sebe, česar kot zdravnik nikoli ni mogel.

V službi se je počutil vse manj izpolnjenega, zato se je podal na lov za poslovno priložnostjo, s katero bi lahko storil in postal več. Team Director z Irske, James Booth, mu je predstavil ProArgi-9+, za katerega je Anthony takoj vedel, da je našel priložnost, ki jo je iskal.

»Dodobra sem prečesal spletno stran podjetja, v čisto vsako podrobnost sem vrgel oko. Navdušil sem se nad podjetjem, nad njegovo kulturo, nad njegovimi pogledi na posel. Sistem nagrajevanja je neverjeten in vanj popolnoma verjamem.«

Anthony je kot spoštovan irski zdravnik in naš distributer obenem poslal v svet močno sporočilo, saj točno ve, kako izdelki delujejo in pomagajo do optimalnega zdravja. Ko je leta 2015 obiskal sedež podjetja, si ogledal proizvodni obrat in Center Hughes za raziskave in inovacije, so nanj velik vtis pustili znanstveniki, ki so kar stresali iz rokava ustrezne odgovore na njegova težka vprašanja. Na lastne oči se je prepričal, koliko sredstev in dela Synergy vlaga v izdelovanje najboljših izdelkov za svoje stranke.

Ker je vedel, kako zelo lahko z izdelki in poslovno priložnostjo spreminjajo življenja, je oboje ponesel v državo, ki mu je tako draga: v Nigerijo, kamor odpotuje enkrat na mesec, se sestane s tamkajšnjimi zdravniki in prinese izdelke. Pričevanj zadovoljnih strank je iz dneva v dan več.
»Nekaterim zdravnikom je osrednjega pomena denar. Ko pa se mi ljudje zahvalijo za izdelek, za to, ker sem jim pomagal začeti se ukvarjati s Synergy poslom in pomagal njihovi družini, me preplavi občutek radosti, ki ga ni mogoče kupiti z nobenim denarjem tega sveta. Kot zdravnik imam zvezane roke kot delodajalec, ampak preko mrežnega marketinga pa lahko ljudem priskrbim zaposlitev,« pravi Anthony.

Ko je razmišljal o svojih ciljih pri Synergy poslu, mu je postalo jasno, da bo moral obesiti zdravniško službo na klin, če se bo želel ukvarjati s svojim poslom tako, kot se šika. Že kaj kmalu se namerava popolnoma posvetiti svojemu poslu in večino časa preživeti v Nigeriji ter tamkajšnjim prebivalcem pomagati, da se bodo spravili na noge.

»V tem poslu so ključne osebne ambicije in sanje,« nam je povedal. »Vedeti moraš, kateri je glavni cilj, za katerim stremiš, nato pa moraš močno pljuniti v roke. V tem podjetju lahko vsakdo postane, kar koli mu poželi srce. V to sem iz dna duše prepričan. Kaj želite postati? Kaj iščete? Tako zelo sem vesel, da sem našel Synergy.«

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam