ProArgi-9+ je omenjen tudi v izdaji Referenčnega seznama za zdravnike za leto 2016ProArgi-9+ se je zopet zasluženo znašel v Referenčnem seznamu za zdravnike. V doslej 70. izdaji boste našli podatke o dovoljenih zdravilih in prehranskih dopolnilih ter več sto barvnih fotografij izdelkov (tudi ProArgi-9+). V vsakem opisu izdelka so omenjeni odmerki, stranski učinki in druge koristne informacije.

ProArgi-9+ je po mnenju avtorjev Referenčnega seznama za zdravnike »najkakovostnejše prehransko dopolnilo, ki vsebuje l-arginin, na svetu, ki je bilo formulirano v sodelovanju z vodilnimi znanstveniki in strokovnjaki za srce in ožilje, ki so opravili obsežne raziskave, kako ustrezno uporabiti l-arginin pri izboljšanju zdravja srca«.

Glede na to, da je Referenčni seznam za zdravnike na voljo v knjigarnah, lekarnah in bolnišnicah, uporabljajo pa ga tudi zdravniki, medicinski specialisti in drugi strokovnjaki, omemba ProArgi-9+ daje našemu podjetju dragoceno kredibilnost in vidnost na tržišču. Spodbujamo člane, da s to koristno informacijo načnejo pogovor z drugimi ljudmi, in jih povabijo, naj odkrijejo ProArgi-9+, po njegovi zaslugi bolj zdravo zaživijo ter si pomagajo z učinkovitimi sestavinami, ki jih vsebuje.CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam