LEGACY RETREAT V LETU 2017


V letu 2017 se bodo kvalifikanti za Legacy Retreat podali v manjšo obmorsko državo z veliko osebnostjo, na edinstveno destinacijo, kjer nismo bili še nikoli prej: v Monako.

Upamo, da se nam boste med 16. in 20. majem 2017 pridružili v talilnem loncu evropske kulture. Monako črpa tako iz španske, francoske kot italijanske dediščine in se ponaša z bogato zgodovino, v kateri lahko uživajo vsi. Lahko si ogledujete mesto, igrate na srečo, uživate na plaži ali pa na vrtovih, ki vam bodo jemali dih.

Kvalificirani člani se bodo lahko naužili pravljičnega glamurja ekstravagantnega Hotela Hermitage, ki se ponaša z eleganco in šarmom, ki pritiče tistim, po katerih se pretaka modra kri, in je kot naročen za naše elitne člane.

Že sedaj se zavežite, da se boste kvalificirate za tokratni Legacy Retreat, ki bo popolnoma drugačen od svojih predhodnikov. Kvalificirate se lahko med 1. januarjem in 31. decembrom 2016 , kar pomeni, da se boste lahko kvalificirali nekaj mesecev več kot sicer. Kliknite spodaj za več informacij.

Ne pozabite, da lahko sledite točkam, ki ste jih pridobili za Legacy Retreat, v svojem Pulse-u, in sicer v okencu z informacijami na levi strani ekrana.

Poglejte si video, v katerem povzemamo dogajanje na letošnjem Legacy Retreatu, da si boste lahko predstavljali, česa se lahko veselite na naslednjem. 

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam