Na evropsko srečanje na Dunaju se lahko prijavite že od 1. marca dalje!


Na evropsko srečanje na Dunaju se lahko prijavite že od 1. marca dalje!
Zaradi navdušenja, ki je kot vihar zaobjelo Evropo, se boste lahko na letošnje evropsko srečanje na Dunaju prijavili že en mesec prej, kot smo načrtovali, in sicer bomo sprejemali zgodnje prijave (Early Bird) nanj že od torka, 1. marca 2016, od 9h (SEČ) naprej.

Poleg tega boste od 1. do 31. marca lahko še izkoristili nižjo ceno (79 EUR), ki smo jo ponudili za prijave na Kick-Off dogodkih! S 1. aprilom pa se bo dvignila na 99 EUR.

Na ta odlični dogodek se je predhodno prijavilo že 700 ljudi, zato ne odlašajte in si zagotovite svoje mesto!
Številni Kick-Off dogodki, s katerimi smo po vsej Evropi pozdravili novo leto, so razplamteli ogenj navdušenja naših članov (partnerjev) za zgodovinsko evropsko srečanje, ki se bo jeseni odvijalo na Dunaju. Zaradi vašega navdušenja smo podaljšali čas, ko se lahko prijavite, in za nekaj časa tudi spustili cene. Se vidimo na Dunaju!

ZAKAJ GREMO NA DUNAJ?

Dunaj je središče inovacij in blišča, neverjeten kraj, v katerem kar kipi od umetniških in poslovnih znamenitosti, v njem pa so domovali tudi številni inovatorji in umetniki, kot so Gustav Klimt, Sigmund Freud in Wolfgang Amadeus Mozart, ki so in še bodo navdihnili številne, svoje področje pa so tako zelo spremenili in vanj vpeljali toliko inovacij, da njihova imena enačimo z napredkom.

Toplo vabljeni, da se nam pridružite na letošnjem evropskem srečanju na Dunaju, na katerem bomo s priložnostmi, ki jih prinaša Synergy, ki spreminjajo življenja, puščali še dodaten pečat inovacij in napredka.

Naj vam mojstrovina izpod vaših rok začne nastajati prav na Dunaju!

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam