Z novo vizijo in zagonom v leto 2016

16. januarja je v Four Points by Sheraton Mons hotelu v Ljubljani potekal Synergy KickOff dogodek, ki je nakazal nove smernice za prihodnost Synergy WorldWide.

Organizacijo in vodenje letošnjega KickOffa sta prevzela Team Directorja Irena Kladivar in Boštjan Pilej, par, ki je zaslužen, da je Synergy WorldWide prisoten na slovenskem trgu.

Letošnji Kickoff je bil sestavljen iz dveh delov.  Rdeča nit prvega dela je bila predstavitev novega prehranskega dopolnila z magnezijem Body Prime in njegova pomembnost za zdravje in vpliv na človeško telo, v drugem delu pa je bila predstavljena strategija družbe Synergy WorldWide za naslednje petletno obdobje.

Program obeh delov so tudi letos popestrili izjemni gostje, ki so še dodali odličnost temu dogodku.

Za energičen začetek je poskrbel izvrsten plesni učitelj Matjaž Brinovec, ki je otvoril KickOff s skupinsko plesno animacijo, ki je dvorano napolnila s pozitivno energijo. Gosta iz Finske Emerald Executives Kati in Eric Gammals sta predstavila novo prehransko dopolnilo z magnezijem Body Prime, ki je s svojo enkratno formulo, v kateri so magneziju dodane suhe slive v prahu in pektin iz jabolk,  unikat na slovenskem trgu. V tem delu so si udeleženci lahko ogledali tudi video dr. Matthewa Trippa, vodje Hughes centra za raziskave in razvoj, ki je Body Prime zasnoval ter pred začetkom prodaje tudi izvedel klinično raziskavo.

V kolažu kratkih a odličnih prispevkov različnih strokovnajkov s področja zdravja, so udeleženci natanko izvedeli zakaj je magnezij mineral, ki je primeren za vsakogar. Terapevtka Nada Štrovs, strokovna direktorica Studia Ank je Body Prime že stestirala sama in potrdila izjemno formulo, ki pozitivno vpliva na absorpcijo magnezija v telesu.

Terapevtski maser Uroš Zajc je delil svoje izkušnje o vplivu Body Prime na regeneracijo tkiv po poškodbah in na praktičnem primeru pokazal kako se lahko s posebnim prijemom pri vsakem posamezniku preveri pomanjkanje magnezija v organizmu. Osebna trenerja Martina Kodrun in Nino Bačič iz Fitness centra Panter sta  s predstavila kako se s pravilnimi gibi in vajami lahko učinkovito izognemo najpogostejšim poškodbam sklepov in hkrati poskrbela za skupno razgibavanje. Z udeleženci pa sta delila tudi pozitivne učinke Body Prima, ki sta jih ugotovila med več mesečnim testiranjem. Gosta iz Nemčije Pearl Executives Susanne in Thorsten Kupske sta na koncu prvega dela udeležence navdihnila z izjemno življenjsko zgodbo, ki so jo oblikovali izdelki Synergy.

V drugem delu Kick Off dogodka je Eric Gammals razkril strategijo za naslednje pet - letno obdobje, ob kateri so se udeleženci prepričali o izjemni viziji podjetja ter o konkretnih planih njene implementacije na vseh svetovnih trgih. Predstavljeni so bili najbolj uspešni člani, ki so dosegli kvalifikacijo za Elite Honors Club. Vsi, ki so se več kot trikrat kvalificirali za Elite Honors klub so bili zvečer deležni tudi posebne VIP večerje v gostilni Na gradu. Kuharski mojster Damjan Fink se je še posebej potrudil in v svoje kulinarične mojstrovine vključil tudi Synergy izdelka PhytoLife in Mistify.

Na tem odličnem dogodku je bila z nami tudi odlična mlada slovenska avtorica in predavateljica Petra Škarja , ki je s svojim odličnim prispevkom navdušila tudi tuje goste. Na koncu je prisotne navdihnil s svojo zgodbo o odpiranju evropskega trga še Diamond Executive Hakan Cetin.

Za posebno presenečenje je v dodatku poskrbel Roman Gostiša s svojimi gongi, ki nas je popeljal v popolno sprostitev in dogodek zaključil v prijetnem vzdušju.

Celotno fotogalerijo najdete na http://on.fb.me/20JSDLn

Kljub vsem odličnim gostom, ki so naredili dogodek Kick off 2016 izjemen, pa je bil osrednja zvezda dneva zagotovo Body Prime, saj je bila zaloga tega prehranskega dopolnila za slovenski trg v celoti razprodana že na tem dogodku.  Ampak brez skrbi, pri Synergy WorldWide imamo dovolj velike proizvodne kapacitete, da se nova serija izdelka že proizvaja in bo dobavljiv zopet v najkrajšem možnem času.


CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam