TRENUTNE ZALOGE MISTIFYJA ZA SLOVENIJO KOPNIJOKer se naši izdelki v Sloveniji res odlično prodajajo, je začelo v našem skladišču primanjkovati Mistifyja, zato bomo naročila, oddana še pred koncem tega meseca, sprovedli kasneje, ko bomo v skladišče dobavili nove zaloge izdelka.

Ker se je prodaja izdelkov tako zelo povečala, moramo naročiti več surovin kot običajno, ker pa ne želimo ogroziti svojih visokih standardov kakovosti, z naročanjem in proizvodnjo ne smemo preveč hiteti. Nova zaloga izdelka za slovenski trg bo najverjetneje dobavljena nekje od začetka do sredi marca, o točnejših datumih pa vas bomo sproti obveščali.

Slovenski člani (partnerji) lahko še vedno naročate pakete izdelkov, ki vsebujejo tudi Mistify, vendar izdelek kratek čas ne bo na zalogi, zato bomo zaenkrat takšne pakete preprosto pošiljali brez njega. Vsi, ki boste Mistify naročili v času, ko ne bo dobavljiv, ga boste prejeli kasneje, ko bo spet na voljo.  
Če imate glede tega še kakšno vprašanje, pokličite slovenskega predstavnika v klicnem centru za pomoč uporabnikom na telefon 080 081188.

Najlepša hvala za potrpežljivost!

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam